VIDEOBLOGG; GAMLE SKATTER


Sett på 480p, for ikke fullt så dårlig kvalitet;-) Sorry for uredigert video, men jeg får ikke videoen inn i redigeringsprogrammet jeg har, noen som vet om man må gjøre noe spesielt med videoer man har filmet med canon eos 550d? Blir veldig glad for hjelp! Også må jeg også beklage for at jeg hadde tyggis, og at det ser ut som om jeg lesber noe helt sykt.. Også for det dårlige lyset da, og at jeg ser helt ræva ut. Hva likte du best?

extra-reklame


Resultatet av skoleprosjektet vi hadde for en liten stund siden. Skal konfirmere meg på lørdag, så har knapt tid til å blogge for tiden, bare sånn at dere vet det:-) Hva synes dere forresten om reklamen?

VIDEO-svarene på spørsmålsrunden

Hei!

Nå er jeg endelig ferdig med svarene, så nå slipper jeg å tenke på det! Sorry for at den er veldig lang, men jeg snakket litt mer enn jeg egentlig hadde trengt...


Ahrgh! Jeg har ikke den fjerneste anelse over hvorfor mine videoer blir så utrolig utydelige-.-

Nå venter dusjen(Bare så dere vet det, jeg dusjer ikke hele tiden selv om kanskje virker sånn. Føler at jeg skriver det hele tiden.) men vi snakkes etterpå. Da skal jeg skrive hvilke blogger jeg leser!

Hva synes du om svarene?

-Maviie

VIDEO-visste du at?

Hei!

Her kommer den videoen jeg har snakket litt om.

Visste du noe av dette?

-Maviie

VIDEO-surprise party

Her kommer videoen fra surprise partyet i går, orket ikke å redigere den så veldig mye, så den er ikke akkuratt noe "proff", men det får gå!

 

Hva synes du om videoen?
Synes du det så kjekt ut?

-Maviie

SMINKEVIDEO-sotede øyne

Hei igjen!

Nå er endelig videoen ferdig redigert, det er faktisk den første videoen jeg har redigert! Som sagt så er det ikke så proff redigering, men øvelse gjør mester. Er det ikke det de sier?

Forresten, jeg vet at jeg ser helt totalt...emm, jeg vet ikke helt hva jeg skal si... Ihvertfall rar ut, når jeg sminker meg. Grunnen til at mange jeg(som mange andre) åpner munnen som en refleks når jeg sminker meg er at man "spenner ut" øyemusklene, noe som gjør det lettere å sminke seg.
Sorry for dårlig kvalitet, rar stemme og dårlig lys!


Hva synes du om sminken?
Fikk du noen tips?

-Maviie
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits