JEG VIL HA SÅNN HÅR
bilder hentet fra http://tuulavintage.blogspot.com 
I går fikk jeg plutselig utrolig lyst til å klippe håret, sånn som på bildene over, rett av liksom. Når jeg går til frisøren så kommer jeg egentlig alltid hjem med noenlunde slik hår, men da har jeg syntes at det har vært alt for "englebarn"(tviler på at noen skjønner hva jeg mener med det, men pleier egentlig å bruke det ordet en del, haha). Men nå føler jeg at jeg er klar for å ha sånn hår og bli fornøyd med det også. Er liksom så lei av og bare ha det samme "gamle", helt rette, blonde håret. Skulle ønske jeg hadde turt å gjøre noe annet med det, men det gjør jeg dessverre ikke. Mens vi snakker om hår så må jeg bare si at jeg synes langt hår er veldig oppskrytt! "Alle", selv de som kler kort hår best/godt, driver liksom og sparer til langt hår, men jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor.. Har du halvlangt/kort og kler det, så slår det mye, selv langt hår. Håper at når vi nå har blitt ganske "gamle", og at når vi blir eldre, at flere innser at langt hår faktisk ikke er noe alle "skal" ha. Synes dere at jeg bør klippe meg slik? Synes dere også at langt hår er "oppskrytt"?

531 PÉRIDOThaha, må nesten le litt av meg selv. Er første gang jeg bruker denne neglelakken, og jeg har hatt den i tre måneder. Er jo egentlig veldig teit av meg i og med at jeg føler at Chanel neglelakkene er veldig "kun for en sesong", og så er de liksom "ut".. Men jeg elsker den da, den er liksom så spesiell. Hva synes du om den?

MULBERRY
barrym, mulberry, lp73
Viser den på senere, når jeg får tatt bilder i det lille lyset vi har på denne tiden av året. Elsker den! Hva synes du om fargen?

GOLDEN NAILS
h&m

MATERALISTISK LYKKE


endelig er de mine! vil dere se dem på også, eller?

METALIC NAILPOLISHES IN MY COLLECTION
ph_me
Rotet litt i neglelakk"samlingen" min, og fant ut at jeg faktisk har en del metall-ishe neglelakker. Noe som passer meg ypperlig, i og med at det er en av høstens neglelakk-trender! Mine to favoritter er de to på det nederste bildet. Hva synes dere om metalliske neglelakker? Hvilken likte du best?

MIDNIGHT BLUE
593 MIDNIGHT BLUE fra GOSH

FAKE SIDECUT


Takk til Kristine som orket å flette meg! Synes? Og forresten; synes dere at jeg ligner på fotballfrue på det øverste bildet? Er flere av vennene mine som synes det, og synes forsåvidt at jeg gjør det selv også..

HOW TO: WATER MARBLE NAILART


Det du trenger: de neglelakkene du vil ha, et glass/beger/bolle med romtempert vann(heller litt for kaldt enn litt for varmt), teip, q-tips, blyant og en avis eller lignende til å ha under.

1.Ta først på den fargen du vil ha under det hele, fargen bør ikke være for mørk. Så tar du teip rundt neglene, slik at minst mulig av hude rundt er synlig, om du sliter med dette kan du også bruke vaselin, leppepomade eller en feit håndkrem der teipen ikke dekker.2.Begynn med å dyppe neglelakkostenene forsiktig i vannet i den rekkefølgen du vil ha fargene i. Det er meningen at neglelakken skal "flyte utover".3.Ta så blyanten og dypp den i vann, deretter begynner du å "tegne" slik du ønsker at mønsteret skal være.

4. Dypp så neglen vannrett ned der du synes mønsteret er finest(det er det som treffer neglen når du putter den nedi som vil vise på neglen), fortsett å "presse" neglen lenger ned i vannet slik at neglen er loddrett. Så tar du en q-tips og fjerner all neglelakken som flyter i vannet, før du rister litt på fingeren(for å forhindre luftbobler i neglelakken) og tar fingeren opp av vannet. Det går forresten helt fint å dyppe to og to fingre om du har stor nok bolle/glass, for å spare litt tid.

5. Så tar du bare av teipen, og voilà;

Noe dere ikke forsto? Isåfall er det er bare til å spørre!

WATER MARBLE NAILART


Prøvde meg på water marble idag, og jeg synes faktisk ikke at det ble så ille, til at dette er første gangen. Har dere lyst på fremgangsmåten?

TURQUISE NAILS


ph_me
ja, jeg søler når jeg tar på neglelakk. Det er vann som er på finger'n min på det nederste bildet. Og det er mine ekte negler. Så vet dere det! Ellers så digger jeg fargerike negler denne sesongen! Og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte denne neglelakken på topshop i fjor. Billig, men bra! Hva synes dere om fargerike negler?

star nails


//Canon eos 450d

Jeg sa jo i går at jeg skulle vise dere hvordan jeg hadde lakket neglene mine, så her er det. Som dere sikkert ser. Grunnen til overskriften er at jeg synes det så litt ut som en stjernehimmel. Men nå skal jeg og Rebecca ut å samle inn flasker til inntekt for klassetur. Skal prøve å få postet outfit når jeg kommer hjem! Vi snakkes♥

Hva synes dere?

-Maviie

en "ny" frisyre

Hei!

Tenkte bare at jeg skulle vise dere en frisyre som jeg "fant ut av" når jeg flettet håret mitt for noen dager siden.

Hva synes dere?

-Maviie
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits