FREGNER OG FROKOST
I dag morges hadde jeg(overraskende nok) god tid, og siden lyset var så fint brukte jeg den ekstra tiden på å ta bilder av frokosten min. Alle må prøve havregryn, banan og syltetøy med melk, det er veldig, veldig godt. Skoledagen var egentlig veldig chill også, heldigvis. Vi har faktisk ingen heldagsprøver igjen før sommeren, bare noen fremføringer og småprøver, og eksamen selvfølgelig. Og etter alle de er unnagjort blir det sommerferie. Åå, som jeg lengter. Har allerede begynnt å få fregner(les; mer enn jeg har resten av året) så det må vel være et godt tegn? Nå er det snart trening, før jeg drar hjem igjen og..sover, haha. Hva har dere gjort i dag? Har du smakt havregryn, banan og syltetøy med melk?

EMA'S SWEET SIXTEEN

Ema feiret bursdagen sin i går kveld og hadde temaet "filmroller og kjendiser".  Det var en utrolig koselig kveld med masse god mat, singstar og snakking, før Dorthea, Solveig og jeg sov over hos Ema etter selskapet. Gikk hjem sminkeløs i pysjamasshorts, knestrømper og pelsjakke(som jeg skal vise dere så snart som mulig, et av mine nyeste bruktfunn) i dag, kan tenke meg at jeg var litt av et syn.. Nå er det videre til engelskpresentasjon. Klarer dere å se hvem jeg kledde meg ut som? 

CUPCAKES FRA CUPCAKESKURSET
Har lagd og pyntet alle selv utenom den aller siste som er pyntet av flinke Manuela(www.passion4baking.com) som også var den som holdt kurset. Hadde det utrolig gøy, og lærte mye nytt som jeg skal få ta i bruk igjen allerede i dag, skal nemlig lage cupcakes til Emabestis sin bursdag i morgen. Har dere vært på cupcakekurs med Manuela, eller noen andre? Hva synes dere om bildene og cupcakesene?

CUPCAKES MED STJERNESTRØSSEL

Har bakt sjokoladecupcakes med Rebecca i dag. Er ei stund siden sist jeg bakte det, så det var gøy og pynte(som er det eneste jeg synes er gøy med hele "bake-prosessen") litt. Og spise selvfølgelig. Også er det gøy at vi har flere igjen så vi kan kose oss litt på skolen i morgen også! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det, men om ca. to uker skal jeg på cupcakeskurs med Manuela(passion4baking.com) sammen med mamma. Gleder meg skikkelig, og håper jeg får lære masse nytt. Om noen skulle lure så er bildet av Rebecca og meg tatt av min lillesøster som ikke akkurat er fotograf..Og bildene er uredigerte i og med at jeg ikke har redigeringsprogram på denne pc-en. Hva har dere gjort i dag? 

BLOGGPAUSEN ER OVER
Har hatt en del skolearbeid de siste dagene, og siden jeg er ferdig med alt som heter prøver, fremføringer osv. i morgen etter skolen, tenkte jeg at det var like greit at jeg tok meg en pause frem til da. Tenkte bare å si ifra, kanskje litt sent, men, men. Frem til imorgen kan dere sjekke ut trendspot  for å få med deg de nyeste julegave og makeup-tipsene! Og facebook-siden deres kan du like her. Er du ferdig med prøver og slikt før ferien?

TRAVEL DAG

Tenkte bare at jeg skulle si ifra om at det blir lite/ingen blogging idag. Grunnen er julegaveshopping, muligens skolearbeid, cupcakesbaking(muffinsene står heldigvis i ovnen nå) og til slutt bursdag. Blir helt sikkert veldig gøy! Nå må jeg hoppe i dusjen, så vi snakkes!

JULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULWiii, det er første desember i morgen!! Hvis du minuser det at jeg skal ha mattetentamen i morgen, så tror jeg det blir en veldig fin dag. Julemarkedet åpner her i byen, og det er helt syykt koselig! Mangler bare snøen nå, så blir desember en perfekt måned♥ Jeg lengter sykt etter jul nå, og de som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er noe tålmodig, så det kan bli en laaang tid frem til julaften. Har satt opp adventstaken i vinduet på rommet mitt, og hver gang jeg ser på den får jeg et lite snev av julestemning, haha. Her har dere juleentusiastenx1000.. Slenger med noen(les;mange) julesanger som bare oser av julestemning også! Gleder du deg til jul? Kommet i julestemning allerede?

KAKEBAKING


Familien min og en vennefamilie hadde vår årlige bakedag i går, og både pepperkaker og kakemenn ble bakt. Var veldig koselig, selv om jeg ikke fikk like mye julestemning som jeg hadde håpet. Nå sitter jeg og planlegger julegaver, før det blir litt øving til en minitalk(engelskpresentasjon, for de som ikke skjønnte det..) som jeg har vært klar til å ha tre ganger nå. Hater når jeg ikke får fremført når det passer meg, haha. Har dere bakt noen sorter enda?

PÅ CAFÉ

sitter på café nå, før det blir litt julegaveshopping og deretter teater, kos!

DRAR TIL BYEN


ph_Maren Pernille 
Drar snart til byen med mamma, pappa og baby-lillebroren min. Vi skal på cafe, og sjekke ut den nye Søstrene Grene-butikken som åpner her idag. Den perfekte butikken for meg som elsker slike små, søte ting! Men nå må jeg bare få sminket meg, også er det avgårde. Bildet er forresten fra den shooten jeg hadde med Maren Pernille forrige helg, vil du se flere bilder fra shooten? Og hva synes du om bildet?

SKOLEBILDER
De to siste dagene har jeg, og de fire andre (lave) chicksa på bildet over, hatt ansvar for fotografering av hele skolen. Vi er nemlig i årbokkomitéen, og skal da lage en årbok med alle portrett- og klasse-bildene på hele skolen, pluss litt andre bilder og slikt. Det var egentlig sykt digg, for det første slapp vi skoletimer, for det andre fikk vi kebab og brus og påsmurt og juice, til lunsj på skolens regning. Jeg fant forresten ut at jeg likte kebab i går, naam! Og for det tredje fikk vi bli tatt ekstra mange bilder av, og velge selv hvilke som skal bli brukt.Har du en slik årbokkomité på skolen din, og er du med i den?

"CUPCAKESKURS"ph_me
Her er bilder fra det "Cupcakeskurset" jeg snakket om. For dere som ikke vet hva jeg snakker om;jeg og mamma holdt cupcakeskurs for noen av venninnene til hennes for to(?) uker siden, og her er da altså bilder fra det. De fleste har sikkert merket at jeg tok meg en aldri så liten(laaang) pause, men nå tror jeg at jeg er tilbake igjen. Har vært en del skolearbeid å gjøre for tiden, også har jeg prioritert venner og slikt foran bloggen, men whatever. En annen ting som forresten har gjort at jeg mistet blogglysten, er at jeg venter på en trådløs fjernkontroll til kameraet, og det er så drit å ikke kunne legge ut outfits(vet jeg aldri har vært noe god på det, men nå som jeg liksom venter på den, blir jeg veldig utålmodig..). Men nå er det lekser, og så blir det off to Ema, for å se PLL♥ Vi har blitt helt hektet! Har dere savnet meg? uff, litt kleint spørsmål, men la gå..

ENDELIG FEMTEN!!


I dag er jeg endelig femten! Er morsomt å tenke på at jeg er blitt femten, hallveis til tretti liksom. Fikk forresten marsipankake av Ema på skolen i dag, tusen takk♥ Har nokså dårlig tid nå ettersom jeg skal være et sted klokken syv, så tenkte bare jeg skulle skynde meg å skrive et innlegg. Bilder av de 64(!!) cupcakesene vi lagde i går, kommer i morgen eller noe sånt. Nå må jeg gå, så vi snakkes senere! Når har dere bursdag?

CUPCAKES OG PRØVEØVING


Tenkte bare at jeg skulle si hei, før jeg setter meg ned med litt lekser og prøveøving. Har nemlig bakt muffins i hele dag, og klokken åtte får vi besøk og skal pynte dem, gleder meg! Hva har dere gjort i dag?

GOD NATT


Jeg legger meg med dette.. Og av samme grunn bli det mest sannsynlig dårlig/ingen blogging i morgen. Men dere får ha god natt søtinger♥

SKOLEBOLLER PÅ EN KALD HØSTDAG
Dorthea og Maren Pernille var med meg hjem etter jobb i går, og i mens de satt og geeket mobilene sine(hvis det går ann å si da..?) bakte jeg skoleboller. Nybakte boller(og annen gjærbakst) er rett og slett noe av det beste som finnes! Liker dere skoleboller? Jeg ble forresten ukens blogg hos Sofie og anbefalt hos Tonje, utrolig koselig♥

EN FORSMAK PÅ JULEN
Åhh, jeg har savnet disse! Synes vel egentlig at det er litt vell tidlig å begynne å selge pepperkaker og julemarsipan i begynnelsen av oktober, men så er det jo godt da, så da gjør det ikke så mye alikevel. Nå mangler det bare snø(slik at det ikke regner, og jeg da kan bruke de nye skoene og den nye jakka mi, ehe) så kunne jeg ha vært i full julestemning allerede! Kommer dere i julestemning tidlig?

PARTEEEI
bursdagsbarnet, ilu♥flink du er da dorthii..Rebecca, Kamilla, Mari, Louise, meg, Maren Pernille, Ingvild, Christine og Karina♥ bursdagbarnet satt å loka på facebook..

ph_privat
Her er altså bildene fra Dortheas bursdag. Hadde utroliiig gøy her også, med pizza, cupcakes, godis, film og dansing. Hva gjorde dere i går?

INGVILD, FEMTEN ÅR!
ph_privat&Hedda
Har vært i to bursdager denne helgen, så jeg legger ut bildene fra den første bursdagen, som var hos Ingvild på fredag, nå. Kommer også bilder fra gårsdagens bursdag i dag eller i morgen. Var utrolig gøy, vi så på film, danset, spiste og koste oss! Har vært i 6 bursdager på litt over en uke nå, så jeg kjenner at jeg har fått min dose for en stund nå. Men jeg reiser jo snart, så da blir det ikke noen bursdager på ihvertfall 3-4 uker. Når jeg tenker meg om så tror jeg faktisk at jeg er den neste som har bursdag..? Har dere vært i bursdag i det siste?

PRETTY LITTLE LIARS
ph_me
Sorry for nesten like bilder som jeg la ut for en uke(?) siden elns, men hadde disse "for hånden" nå, så da blir det vel slik. Nå sitter jeg å ser på Pretty Little Liars før jeg mest sannsynlig tar kvelden. Elsker det programmet, man blir rett og slett hekta. Har ikke så veldig mye å fortelle om dagen min, har nemlig bare vært på skolen og hjemme. Eller jeg hadde med meg Dorthea og Jostein hjem etter skolen, men vi gjorde egentlig ikke noe særlig.. Var selvfølgelig koselig uansett! Hva har dere gjort i dag? Og hva synes dere om bildene?

OM EN UKE OG SEKS DAGER
er jeg her♥ Gleder ræva av meg! 15 netter i sol og varme sammen med den beste. Og før det skal jeg på klassetur til Oslo i to netter, og så sove den siste natten alene(med bestiie såklart) på flyplasshotellet. Før vi tar flyet grytidlig om morgenen den 20, til Solgården i Benidorm. Noen av dere som skal dit når jeg skal? Eller et annet sted?

BILDER FRA TORSDAGENS SELSKAP


ph_ema
Har stjålet noen bilder av Ema fra Maris selskap på torsdag. Og for å gjøre dette til et hallveis "outfit-innlegg" også, kan jeg si at kjolen min er hjemmelagd, skoene fra mani og veska secondhand.

TAR KVELDEN


Nå har jeg nettopp spist havregrøt etter en herlig joggetur. Og nå tar jeg kvelden, fordi mamma og pappa tvinger meg:(( Har ikke så veldig mye mer enn det å fortelle dere, har nemlig bare vært på skolen og jobbet med prosjekt i dag, i tillegg til joggeturen da. Men vi snakkes, sov godt søte lesere♥

GRATULERER MED DAGEN BESTIE!

I dag har verdensallerbestestebestevenn bursdag, 15 år og greier! Har skrevet det på facebook og skal si det til henne når vi møtes senere idag, men jeg kan jo skrive det her også; gratulerer med dagen♥ du må kose deg massemasse!! Nå bærer det for min del snart på resturant med familien, før jeg møter Dorthea, Karina og Ema etterpå. Snille meg har bakt kake til Dorthea også, så nå kan hun bare glede seg!Meg og bestiiie♥
Hva skjer hos dere i dag da?

FRUKTSALAT OG LITT SÅNN


Har selvfølgelig ikke bare spist fruktsalat i dag, har også gjort litt annet, som for eksempel sett på tv og sydd litt. Altså ikke så veldig innholdsrik dag. Tror dessverre ikke at jeg får minnekortet til å funke, eller det kan være at jeg får det til om jeg formaterer det, men da får jeg ikke bildene som er innpå.. Så da blir det dessverre ikke noen cupcake-bilder på dere.. Sorry♥

I NUET..

.. baker jeg cupcakes <3333 Kommer bilder av det ferdige resultatet senere i dag. Snakkeees.

DAGEN I DAG
Lakkerte neglene med Emas finfine oransje neglelakk i går. Og blondestoffet har jeg en plan med, som mest sannsynlig blir gjennomført i morgen, vil dere se? I dag så har jeg vært en tur på byen og ryddet klesskapet og rommet mitt. Har holdt på i to dager nå, og er enda ikke ferdig.. Håper på å nærme meg i morgen da, men vi får se. Hva har dere gjort i dag da?

HJEMMESPA
loooveu!!Hadde hjemmespa med Dorthea og Maren Pernille i går. Vi prøvde oss på hjemmelaget hårkur, som forsåvidt funket ganske så bra, hvis vi ikke tar med det at vi sto ganske lenge for å vasket havregryn ut av håret.. Følte meg ganske fresh etterpå da, herliiig! I dag skal vi kanskje ha en "D.I.Y-dag". Blir sikkert bra det også! Men nå må jeg tilbake til rydding av rommet, kanskje jeg viser dere det(altså rommet mitt..) i den nærmeste fremtid, er dere up for det?b

EN PERFEKT SOMMERDAG
ph_maren pernille 
Tilbrakte gårsdagen sammen med bestejentene♥ Dagen var akkurat slik en ordentlig sommerdag skal være, med is, sol og bading! Hadde håpt på en slik dag i dag også, men ser ut til at været kommer til å mangle. Vi skal uansett til byen da, og muligens bade, så det blir sikkert bra uansett.

FØYNÅ


Dro bokstavlig talt rett ifra hytta til Siri, og rett til Føynå/Feøy. Fant ut at Mari var der, så da ble det heldigvis kjekkere enn jeg hadde ventet! Nå skal jeg snart stikke til Ema, før vi går til Maren Pernille og bader senere i dag. Sola er på plass her i dag, og jeg nyter det virkelig!

BILDER FRA FERIEN
ph_me
Orker ikke å fortelle noe særlig om ferien, er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle heller.. Bortsett fra at jeg elsker loppemarkeder og bruktbutikker enda mer etter å ha vært på mange i Danmark! Også at jeg hadde en fin ferie da. Hva synes du om bildene?

HJEMME FRA FERIE
Kom hjem fra to herlige uker i Oslo, København, Gøteborg og på et feriehus i Dronnigmølle(en timestid utenfor København) i natt! Har heller ikke blogget på denne turen, men jeg kommer til å blogge(så sant internett og pc vil det samme..) når jeg og Dortheabestiee reiser til Spania i to uker i september, gleder meg♥ Har ikke tatt så veldig mange interressante bilder, men kommer nok til å dele noe av dem med dere. Også kommer innkjøp, selvfølgelig. Viser dere kosmetikk og sånn "små-dill-ting" senere i dag. skal jeg være med venner, er jo to uker siden jeg har sett dem! Har du vært noe sted i sommer, eller skal du?

JORDBÆR OG SJOKOLADE-KLATTER


Hadde en veldig koselig kveld i går med masse mat, fotoshoot og data. Som dere sikkert kan se så trenger vi litt øving på å dyppe frukt i sjokolade.. Men det smakte godt, og det er jo det som er det viktigste! I dag blir det en dagstur til den nye hytta til farmor og farfar, gleder meg egentlig litt, selv om været er helt ræva.. Nå må jeg kle meg og spise frokost, så vi får snakkes senere!FIIIIINT VÆR!


ph_me
I dag er det fint vær her! Ja, dere hørte riktig, fint vær!!! Er så herlig. Vil ihvertfall nyte dagen i dag, når vi først har fint vær, så dere kommer nok ikke til å høre så altfor mye fra meg i dag.. Skal sove hos en venninne senere i dag, så jeg skal prøve å overtale henne til å ha en sunn kveld, med smoothies, jordbær elns. Naaam! Hva skal dere, søte, lesere i dag da?

supriseee
Jeg og seks herlige, andre, jenter arrangerte "suprise-avskjeds-party" for Tonje, som flytter til Gran Canaria i august, i går. Vi grillet, spiste, spilte, snakket og koste oss! Har du vært med å arrangere suprise-party til noen før? 

beach-party


Har ikke blogget på en stund fordi jeg har vært syk blablabla.. Ok da var det avklart! Så da kan jeg vell fortelle at jeg snart skal i bursdag til Tonje. Sitter vel egentlig bare å venter til klokken er kvart på fem, og det har jeg vel gjort i to-tre timer. Det skal være beach-party visst, men jeg aner ikke hva jeg kan ha på meg, så det ble bare noen sommerklær. Noe som forresten passer veldig fint, i og med at jeg våknet opp til 23-24 grader(!!!!) ute, herliiiig! Har jo praktisk talt sommerferie nå, er bare den ene, dumme, halvtimen vi må skolen i morgen for å hente karakterkortet... Men, men! Skal ikke klage, er jo folk som ikke får ferie før om...lenge.. Random bilde forresten, men det er jo sommer-aktig, så kanskje ikke så random alikevel..Når får dere ferie? Og er det fint vær hos dere?

bildedryss fra gårsdagen


_privat

nasjonaldagen!


Nå blir det grilling, og deretter byen med jentene! Kos dere masse alle sammen♥

enda en flott dag
Hadde Dorthea og Kristine på overnatting i natt. Vi gjorde egentlig ikke så mye annet enn å snakke, også mekket jeg pizza til oss mens vi snakket. Var ihvertfall kjempekos! Og som vi har gjort nå i flere dager, våknet vi til kjempe fint vær. Er så herlig, håper virkelig at det holder seg slik lenge! Forresten så må jeg gratulere alle de som konfirmerer seg i dag, ha en flott dag;-)

sol og sommer


Fikk fri etter tredje time i dag(pga. at vi skulle ha hjemmedag). Så da gikk jeg og Dortheabestis hjem til meg, tok med oss litt frukt og satt oss på trampissen(eller trampolinen om du vil) for og nyte sola. Det har vært helt fantastisk vær her de siste dagene, skulle jo nesten tro at det var sommer! Etter at vi hadde kost oss på trampolinen gikk vi inn og filmet videoblogg til dere med innkjøpene mine fra Frankrike, som kommer så fort jeg har fått redigert den. Er det bare vi som har hatt sol i dag eller?
arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits