JULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULWiii, det er første desember i morgen!! Hvis du minuser det at jeg skal ha mattetentamen i morgen, så tror jeg det blir en veldig fin dag. Julemarkedet åpner her i byen, og det er helt syykt koselig! Mangler bare snøen nå, så blir desember en perfekt måned♥ Jeg lengter sykt etter jul nå, og de som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er noe tålmodig, så det kan bli en laaang tid frem til julaften. Har satt opp adventstaken i vinduet på rommet mitt, og hver gang jeg ser på den får jeg et lite snev av julestemning, haha. Her har dere juleentusiastenx1000.. Slenger med noen(les;mange) julesanger som bare oser av julestemning også! Gleder du deg til jul? Kommet i julestemning allerede?

DAGENS ANTREKK 29.11.11
genser hjemmestrikket

TRENDSPOT.NO


Mange har nok hørt trendspot, Norges nye moteportal. (Lik facebook-siden deres her.) Bak den står 18 år gamle Cecilia Keinapel. Tenk å drive sitt eget onlinemagasin når enn bare er 18 år, imponerende må jeg si! Vi snakker dyktig jente altså.

Og nå er jeg blitt trendspotter. For de som ikke vet hva det er, så er jeg ikke hundre prosent sikker selv, men jeg kommer ihvertfall til å skrive noen innlegg om konkurranser og lignende som foregår på siden iblandt. Tror det kommer til å bli veldig interessant, og gleder meg til å få vite mer om det. Er du også blitt trenspotter? Har du hørt om trendspot?

GOLDEN NAILS
h&m

KAKEBAKING


Familien min og en vennefamilie hadde vår årlige bakedag i går, og både pepperkaker og kakemenn ble bakt. Var veldig koselig, selv om jeg ikke fikk like mye julestemning som jeg hadde håpet. Nå sitter jeg og planlegger julegaver, før det blir litt øving til en minitalk(engelskpresentasjon, for de som ikke skjønnte det..) som jeg har vært klar til å ha tre ganger nå. Hater når jeg ikke får fremført når det passer meg, haha. Har dere bakt noen sorter enda?

GLITTER AND SEQUINS
jakke og topp; secondhand

Ble ukens blogg hos Toril, utrolig koselig, spesielt med tanke på at jeg er fast leser av bloggen hennes! Hva synes dere om bildene?

DIP DYE
ph_privat
Nå skal jeg på noe møtegreier i kirka, snakkes! Hva synes du?

DAGENS ANTREKK 21.11.11


shorts levi's 501 sko converse kjole blanco beltekapphal
Viser dere bedre bilde av dip dyen i morgen! Hva synes du om antrekket?

CAFEEN RETT RUNDT HJØRNET

ph_me
I går åpnet det en hjemme-café rett rundt hjørnet her hvor jeg bor, og i dag tok Emilie, Dorthea, lillesøsteren min og jeg, turen bort dit. Det er to jenter som er et år yngre enn meg som driver den, og det var utrolig søtt der! Jeg skal definitivt tilbake. Dyrt var det heller ikke, betalte 33kr for 2 glass saft, en popcake, en oreocupcake og en marengs. Hvis det er noen som er interreserte i å vite adressen(av dere som bor i Haugesund), så kan jeg sende den til dere på mail elns, bare gi beskjed i kommentarfeltet. Har du vært der?

PÅ CAFÉ

sitter på café nå, før det blir litt julegaveshopping og deretter teater, kos!

I WANT THEM!!


kan kjøpes her. Trenger jeg å si noe? gorgeus.

NY HEADER


Jeg regner med at dere allerede har sett at jeg har fått ny header, men tenkte bare at jeg skulle si takk til flinke Maren Pernille i et innlegg også, så tusen takk MP♥ Hva synes du om den?

DAGENS ANTREKK 17.11.11


jakke og bluse secondhand shorts avklippet levi's 501 sko lillywhites

I LOVE NY

Image and video hosting by TinyPic
Ida(en venninne av meg) var i New York i forrige uke, og før hun reiste spurte jeg om hun kunne kjøpe en slik "I♥NY-tskjorte" for meg, og det gjorde hun. Tusen takk, Ida♥ Jeg fikk forresten selvutløser-fjernkontrollen min i dag, så nå bli det flere outfits fremover! Hva synes du om t-skjorta?

http://wilderthanateenager.blogspot.com/

ph_wilderthanateenagerawildsoul(de to bloggene til jenta), lookbook'en hennes og flickr'en hennes 
wowwowwow! Kom over bloggen til den svenske Linnea Jacobsen i dag. Stilen og bildene hennes er utrolig inspirerende-og hun er bare 14 år(!!) Anbefaler dere virkelig å ta en titt på bloggene, lookbooken og flickr'en hennes, om dere ikke har vært innom før?

FALLSHOOTph_Maren Pernille modell_meg
Hva synes du om bildene?

DRAR TIL BYEN


ph_Maren Pernille 
Drar snart til byen med mamma, pappa og baby-lillebroren min. Vi skal på cafe, og sjekke ut den nye Søstrene Grene-butikken som åpner her idag. Den perfekte butikken for meg som elsker slike små, søte ting! Men nå må jeg bare få sminket meg, også er det avgårde. Bildet er forresten fra den shooten jeg hadde med Maren Pernille forrige helg, vil du se flere bilder fra shooten? Og hva synes du om bildet?

DAGENS ANTREKK 11.11.11


shorts levi's 501 t-skjorte og belte secondhand sko marked
Jeg har nettopp lagd et innlegg på verdens tregeste data, eller ihvertfall en av dem. Og nå er det pizza, naam! Er sulten som en ulv. Hva synes du?

INNKJØP
Var på shopping med Dorthea i går, og fikk endelig kjøpt meg id-pudder. Get started-kitet er på tilbud nå på parfymelle til bare 699,-(og innholdet er til en verdi av 2500,- så det er virkelig et kupp!) Gleder meg til å få prøvd det mer ut! Bruker du id-pudder/bare minerals foundation?

DAGENS ANTREKK 09.11.2011


jakke secondhand pelsvest vila bukse ginatricot tank hm sko mani
Sorry for såpass dårlige bilder, men har akkurat lært en måte å få okei outfitbilder på, uten å bruke fjernkontroll, av MP. Og jeg trenger jo litt øving, hahah.. Men om dere ser bort ifra bildene; hva synes dere om antrekket?

SKOLEBILDER
De to siste dagene har jeg, og de fire andre (lave) chicksa på bildet over, hatt ansvar for fotografering av hele skolen. Vi er nemlig i årbokkomitéen, og skal da lage en årbok med alle portrett- og klasse-bildene på hele skolen, pluss litt andre bilder og slikt. Det var egentlig sykt digg, for det første slapp vi skoletimer, for det andre fikk vi kebab og brus og påsmurt og juice, til lunsj på skolens regning. Jeg fant forresten ut at jeg likte kebab i går, naam! Og for det tredje fikk vi bli tatt ekstra mange bilder av, og velge selv hvilke som skal bli brukt.Har du en slik årbokkomité på skolen din, og er du med i den?

ON MY ARM
marked, kapphal, topp og hjemmelaget

WINERED LIPS AND PHOTOSHOOT
ph_me
Skal mest sannsynlig ha fotoshoot med Maren Pernille i morgen, gleder meg massemasse! Trenger både ny header og nytt profilbilde, så får håpe det blir noen brukbare bilder(noe det alltid blir når MP er fotograf, hun er rååflink) Det blir en høstshoot, så jeg tenkte at jeg skulle gå for sånne lilla/vinrøde lepper som jeg har på bildene over, om jeg kledde det? Greier ikke helt å bestemme meg hva jeg selv synes, haha.Hva synes du om bildene? Burde jeg gå for lilla/vinrøde lepper?

"CUPCAKESKURS"ph_me
Her er bilder fra det "Cupcakeskurset" jeg snakket om. For dere som ikke vet hva jeg snakker om;jeg og mamma holdt cupcakeskurs for noen av venninnene til hennes for to(?) uker siden, og her er da altså bilder fra det. De fleste har sikkert merket at jeg tok meg en aldri så liten(laaang) pause, men nå tror jeg at jeg er tilbake igjen. Har vært en del skolearbeid å gjøre for tiden, også har jeg prioritert venner og slikt foran bloggen, men whatever. En annen ting som forresten har gjort at jeg mistet blogglysten, er at jeg venter på en trådløs fjernkontroll til kameraet, og det er så drit å ikke kunne legge ut outfits(vet jeg aldri har vært noe god på det, men nå som jeg liksom venter på den, blir jeg veldig utålmodig..). Men nå er det lekser, og så blir det off to Ema, for å se PLL♥ Vi har blitt helt hektet! Har dere savnet meg? uff, litt kleint spørsmål, men la gå..
arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits