MATERALISTISK LYKKE


endelig er de mine! vil dere se dem på også, eller?

ENDELIG FEMTEN!!


I dag er jeg endelig femten! Er morsomt å tenke på at jeg er blitt femten, hallveis til tretti liksom. Fikk forresten marsipankake av Ema på skolen i dag, tusen takk♥ Har nokså dårlig tid nå ettersom jeg skal være et sted klokken syv, så tenkte bare jeg skulle skynde meg å skrive et innlegg. Bilder av de 64(!!) cupcakesene vi lagde i går, kommer i morgen eller noe sånt. Nå må jeg gå, så vi snakkes senere! Når har dere bursdag?

CUPCAKES OG PRØVEØVING


Tenkte bare at jeg skulle si hei, før jeg setter meg ned med litt lekser og prøveøving. Har nemlig bakt muffins i hele dag, og klokken åtte får vi besøk og skal pynte dem, gleder meg! Hva har dere gjort i dag?

GOD NATT


Jeg legger meg med dette.. Og av samme grunn bli det mest sannsynlig dårlig/ingen blogging i morgen. Men dere får ha god natt søtinger♥

OUTFIT 15.10.11


bukse bikbok sko marked smykke kristine's kjole og dressjakke secondhand

SKOLEBOLLER PÅ EN KALD HØSTDAG
Dorthea og Maren Pernille var med meg hjem etter jobb i går, og i mens de satt og geeket mobilene sine(hvis det går ann å si da..?) bakte jeg skoleboller. Nybakte boller(og annen gjærbakst) er rett og slett noe av det beste som finnes! Liker dere skoleboller? Jeg ble forresten ukens blogg hos Sofie og anbefalt hos Tonje, utrolig koselig♥

PHOTODIARY-SPAIN 2011#3ph_privat

Var forresten noen som ville ha oppskriften på cupcakes-toppingen fra dette innlegget, den finner dere her.(smørkrem-oppskriften) I oppskriften står det at du bare skal mikse den i til alt er ordentlig mikset sammen, men jeg vil anbefale å gjøre det lengst mulig. Sist gang lot jeg den mikse i 40 minutter, og den ble utrooolig god, så luftlig liksom. Så; jo lenger du mikser-jo bedre!

OUTFIT 11.10.11


strikkegenser bikbok krage secondhand ringer glitter og markeder

HJEMMELAGD EARCUFF
ph_privat
Se hva KamillaCamilla, Dorthea og jeg lagde i går! Jeg har tenkt en stund at jeg har hatt lyst til å lage en earcuff, men har liksom aldri fått funnet frem utstyr og satt meg ned for å finne ut hvordan jeg skal lage den og slik. Så da var det utrolig gøy at jeg fikk gjennomført den planen! For å være helt ærlig synes jeg egentlig at resultatet ble veldig bra, og jeg kommer nok til å lage flere. Man kan jon dekorere dem med hva som helst, også er det ingen som har lik! Jeg lurte forresten på om dere hadde vært interessert i en konkurranse hvor f.eks tre stykker vinner vær sin hjemmelagd earcuff elns? Isåfalle r det bare å "skrike" ut!

EN FORSMAK PÅ JULEN
Åhh, jeg har savnet disse! Synes vel egentlig at det er litt vell tidlig å begynne å selge pepperkaker og julemarsipan i begynnelsen av oktober, men så er det jo godt da, så da gjør det ikke så mye alikevel. Nå mangler det bare snø(slik at det ikke regner, og jeg da kan bruke de nye skoene og den nye jakka mi, ehe) så kunne jeg ha vært i full julestemning allerede! Kommer dere i julestemning tidlig?

PHOTODIARY-SPAIN 2001#2

INNKJØP FRA SPANIA#1
claire's, marked, ali-hop(?), h&m, carrefour, zara og nike-outlet.
Kommer flere innkjøp senere. Litt rart at jeg legger ut bilde av strøsselet  kanskje, men synes det var så søtt, hehe.. Alt er forresten ikke til meg, noe er gaver, f.eks de ultraa søte "BFF-ringene" som er til Ema og MP, Dorthea og meg. Også de små nike-skoene og jakken som er til lillebroren min♥ Hva synes dere om innkjøpene? 

PHOTODIARY-SPAIN 2011ph_private
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits