CRAVINGS


Åhh, jeg vil ha en av disse. De er så utrolig fine, spesielt den i midten. Jeg skjønner ikke hvordan Chanel klarer å naile den hver sesong med neglelakkene sine! Liker du de nye neglelakkene til Chanel?

TYPOGRAPHY

METALIC NAILPOLISHES IN MY COLLECTION
ph_me
Rotet litt i neglelakk"samlingen" min, og fant ut at jeg faktisk har en del metall-ishe neglelakker. Noe som passer meg ypperlig, i og med at det er en av høstens neglelakk-trender! Mine to favoritter er de to på det nederste bildet. Hva synes dere om metalliske neglelakker? Hvilken likte du best?

DIY:PYNT EARCUFF-EN DIN


ph_hedda

Tenkte å komme med et lite tips til dere som har kjøpt den "basice" earcuff-en fra Glitter, nemlig å pynte den litt. Finn frem et smykkeanheng, perler, fjær osv. og fest det på. Har funnet frem noen ting som eksempel, altså de tingene dere ser på bildet over. Jeg har brukt ståltråd til å feste korset på med, på den måten kan jeg ta den av og på når jeg måtte ønske. Noen som har gjort det samme? Eller kommer til å prøve det?

WORDS


made by me

INSPIRERENDE ORD?

Tumblr_lrbbs7ykm11qcxieko1_500_large
Jeg trenger inspirerende ord. Dere får se hva jeg skal bruke dem til senere. Er ikke noe stort altså, men ja.. Så jeg lurer på hvilke ord som inspirerer deg?
Også må jeg si at dere ikke må forvente dere sånn veldig mye blogging før jeg drar(lørdag morgen) eller i helgen for den saks skyld(vi får dessverre ikke lov til å ha med oss data på klasseturen i helga..), nå holder jeg nemlig på og forhåndsskriver innlegg til jeg er i Spania. Det er muligheter for blogging i Spania, men vet liksom ikke hvor mye.. Så derfor er det jo greit med noen forhåndsskrevne innlegg!

13.sep.2011

PARTEEEI
bursdagsbarnet, ilu♥flink du er da dorthii..Rebecca, Kamilla, Mari, Louise, meg, Maren Pernille, Ingvild, Christine og Karina♥ bursdagbarnet satt å loka på facebook..

ph_privat
Her er altså bildene fra Dortheas bursdag. Hadde utroliiig gøy her også, med pizza, cupcakes, godis, film og dansing. Hva gjorde dere i går?

SWEET AS SUGAR

Image and video hosting by TinyPic
ph_me
Lagde cupcakes for Dorthea i går, brukte faktisk 40 minutter på å blande smørkremen, men den har aldri vært så god og luftig! Hva synes dere om cupcakesene og bildene?

INGVILD, FEMTEN ÅR!
ph_privat&Hedda
Har vært i to bursdager denne helgen, så jeg legger ut bildene fra den første bursdagen, som var hos Ingvild på fredag, nå. Kommer også bilder fra gårsdagens bursdag i dag eller i morgen. Var utrolig gøy, vi så på film, danset, spiste og koste oss! Har vært i 6 bursdager på litt over en uke nå, så jeg kjenner at jeg har fått min dose for en stund nå. Men jeg reiser jo snart, så da blir det ikke noen bursdager på ihvertfall 3-4 uker. Når jeg tenker meg om så tror jeg faktisk at jeg er den neste som har bursdag..? Har dere vært i bursdag i det siste?

PRETTY LITTLE LIARS
ph_me
Sorry for nesten like bilder som jeg la ut for en uke(?) siden elns, men hadde disse "for hånden" nå, så da blir det vel slik. Nå sitter jeg å ser på Pretty Little Liars før jeg mest sannsynlig tar kvelden. Elsker det programmet, man blir rett og slett hekta. Har ikke så veldig mye å fortelle om dagen min, har nemlig bare vært på skolen og hjemme. Eller jeg hadde med meg Dorthea og Jostein hjem etter skolen, men vi gjorde egentlig ikke noe særlig.. Var selvfølgelig koselig uansett! Hva har dere gjort i dag? Og hva synes dere om bildene?

OM EN UKE OG SEKS DAGER
er jeg her♥ Gleder ræva av meg! 15 netter i sol og varme sammen med den beste. Og før det skal jeg på klassetur til Oslo i to netter, og så sove den siste natten alene(med bestiie såklart) på flyplasshotellet. Før vi tar flyet grytidlig om morgenen den 20, til Solgården i Benidorm. Noen av dere som skal dit når jeg skal? Eller et annet sted?

HØSTENS TRENDER

-slangemønster. F.eks små elementer i et antrekk, slik som en veske, et belte eller ett par sko. Eller, om du er mer vågal, så kan du kjøre slangemøster fra topp til tå slik som Cloé's har gjort i deres høstkolleksjon.

-metalliske farger. Metallfargede strikkegensre, negler, bukser osv.-"Skolejente-looken", v-halsa gensre, rutete skjørt, skjorter, bluser og hele den visa.-Sennepsgul, bordeaux, mosegrønn og oransje er fargene i høst!

-"boy meets girl". Elementer av gutte/manne-klær som blir blandet med noe litt mer feminint, om du ikke tørr å ta den helt ut da.Nei, jeg tror ikke at jeg er noen ekspert på trender elns, jeg synes bare at det hadde vært greit å samle de trendene jeg vet om, og tenkte at jeg liksågodt kunne dele det med dere da. Og grunnen til at bildene er i forskjellig størrelse, er at de er tatt fra forskjellige steder, og ikke vil lastes opp i samme størrelse.. Vil dere ha flere innlegg med "høstens trender"? Noe å tilføye?

BILDER FRA TORSDAGENS SELSKAP


ph_ema
Har stjålet noen bilder av Ema fra Maris selskap på torsdag. Og for å gjøre dette til et hallveis "outfit-innlegg" også, kan jeg si at kjolen min er hjemmelagd, skoene fra mani og veska secondhand.

BURSDAGSOUTFIT 02.09.11
topp og skjørt secondhand sko LK.BENNET
Digg plaster, jeg vet! Skal snart i bursdag til Kristine, så tenkte at jeg bare kunne legge ut outfiten før jeg dro, istedenfor i morgen tidlig. Og nå kom jeg på at jeg ikke har fått penger av mamma og pappa til å gi henne.. ehe, får vel "låne" noen av meg selv.. Men vi snakkes, kos dere i kveld♥ Hva synes dere om outfiten?

OUTFIT 01.09.11


shorts levi's 501 sko dinsko topp zara bukseseler secondhand
Er flaut å legge ut bilder med så dårlig kvalitet, men jeg hadde minimalt med tid til å ta dem, skal næmlig i bursdag snaart. Også ville jeg ikke gå to dager uten å blogge for dere! Hva synes dere om outfiten?
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits