TAR KVELDEN


Nå har jeg nettopp spist havregrøt etter en herlig joggetur. Og nå tar jeg kvelden, fordi mamma og pappa tvinger meg:(( Har ikke så veldig mye mer enn det å fortelle dere, har nemlig bare vært på skolen og jobbet med prosjekt i dag, i tillegg til joggeturen da. Men vi snakkes, sov godt søte lesere♥

HUMMINGBIRD BAKERY VANILLA CUPCAKES


Siden mamma og pappa spiste kaken jeg hadde lagd til Dorthea, fant jeg ut at jeg heller kunne lage cupcakes til henne. Og siden jeg ga mamma "Humminbird bakery"-boka i bursdagsgave, tenkte jeg å prøve ut en av de oppskriftene. Gleder meg til å smake på de nå kan du si! Men nå må jeg hoppe i dusjen før jeg drar i familieselskap. Noen av dere som har lyst på oppskriften forresten? Og hva synes dere om utseendet på dem?

GRATULERER MED DAGEN BESTIE!

I dag har verdensallerbestestebestevenn bursdag, 15 år og greier! Har skrevet det på facebook og skal si det til henne når vi møtes senere idag, men jeg kan jo skrive det her også; gratulerer med dagen♥ du må kose deg massemasse!! Nå bærer det for min del snart på resturant med familien, før jeg møter Dorthea, Karina og Ema etterpå. Snille meg har bakt kake til Dorthea også, så nå kan hun bare glede seg!Meg og bestiiie♥
Hva skjer hos dere i dag da?

HELLO AND GOODBYE


Stikker på skolen nå, vi snakkes! Hva synes dere om bildene?

FROKOST/LUNSJ/KVELDS-TIPS
Må bare dele denne "oppskriften" eller hva jeg skal kalle det, med dere. Har blitt helt hekta på det, det er jo så godt! Det eneste du trenger er et eple, en halv banan og noen skjeer med melon-yoghurt, også blander du dette sammen. Er vel egentlig bare en enkel fruktsalat med yoghurt på, men det er liksom kombinasjonen som jeg synes at er så god. Så ja, prøv det, ehe.. Har dere prøvd det før? Eller har dere noen tips til meg?

SHE SAID


Nå bærer det snart på trening, herlig at det har begynnt igjen! Har du hørt sangen før?

MIDNIGHT BLUE
593 MIDNIGHT BLUE fra GOSH

STAR TEXTURE
Fikk dessverre ikke blogget i går, siden jeg satt barnevakt. Begynner på solen igjen i morgen forresten.. Uff, sommerferien har gått så altfor fort. Men på den annen side, så er det bare 27 dager til jeg først reiser til Oslo på klassetur, så sover en natt på flyplass-hotellet, og så drar til Spania med Dortheabestie neste morgen!!! Gleder meg grenseløst. 15 netter i sydenland..♥ Hva synes dere forresten om bildene?

MITT ROM; SMINKEBORD

Image and video hosting by TinyPic

FAKE SIDECUT


Takk til Kristine som orket å flette meg! Synes? Og forresten; synes dere at jeg ligner på fotballfrue på det øverste bildet? Er flere av vennene mine som synes det, og synes forsåvidt at jeg gjør det selv også..

VIDEOBLOGG; GAMLE SKATTER


Sett på 480p, for ikke fullt så dårlig kvalitet;-) Sorry for uredigert video, men jeg får ikke videoen inn i redigeringsprogrammet jeg har, noen som vet om man må gjøre noe spesielt med videoer man har filmet med canon eos 550d? Blir veldig glad for hjelp! Også må jeg også beklage for at jeg hadde tyggis, og at det ser ut som om jeg lesber noe helt sykt.. Også for det dårlige lyset da, og at jeg ser helt ræva ut. Hva likte du best?

FRUKTSALAT OG LITT SÅNN


Har selvfølgelig ikke bare spist fruktsalat i dag, har også gjort litt annet, som for eksempel sett på tv og sydd litt. Altså ikke så veldig innholdsrik dag. Tror dessverre ikke at jeg får minnekortet til å funke, eller det kan være at jeg får det til om jeg formaterer det, men da får jeg ikke bildene som er innpå.. Så da blir det dessverre ikke noen cupcake-bilder på dere.. Sorry♥

CUPCAKES
Her fikk jeg altså tak i ihvertfall to uredigerte bilder av cupcakesene jeg lagde i går(sammen med noen venninner), resten av bildene ligger på minnekortet mitt som ikke vil laste opp noen bilder på noen data.................................................. Får håpe jeg bare våkner i morgen og at det funker, meeeen, ja........ Hvor sannsynlig er det liksom? Okå, sorry for veldig dårlig innlegg, er bare litt oppgitt nå når jeg endelig har masse blogglyst, så vil ikke slike ting funke.....FLINK BLOGGER..

Har egentlig vært flink blogger, og tatt bilder til minst to innlegg, men neida, den drittpc-en vil ikke laste de opp-.- Skal prøve å få fikset det(les;få pappa til å fikse det), men vet ikke når det blir.. Er mest sannsynlig ikke snakk om sånn veldig lenge, men kanskje en dag, eller to?

I NUET..

.. baker jeg cupcakes <3333 Kommer bilder av det ferdige resultatet senere i dag. Snakkeees.

NEW IN


dinsko
Kjøpte disse fiiiine skoene her en dagen. Har hatt lyst på slike en stund, men har tenkt at at de sikkert var ganske dyre, noe de forsåvidt var. De kostet opprinnelig 799,-, men var nå satt ned til bare 99,-! Så da måtte jeg jo nesten ha de. Hva synes du om skoene?

FØR/ETTER


En dongerijakke, en dressbukse og ei for kort t-skjorte kan fort bli noe annet, ved hjelp av bare en saks. Hva synes dere? Pleier der å "fikse" på klærne deres?

COLORBLOCKING


ph_Dorthea redigering_Maren Pernille

Hva synes du om bildene?

OUTFIT 08.08.11
jakke og topp secondhand shorts levi's 501 sko mani solbriller tiger belte kapphal

LACE SKIRT
Slik ble altså det lille "prosjektet" jeg hadde med blondestoffet for noen innlegg siden. Har også fikset på noen andre klær sammen med Dorthea og Maren Pernille i dag, som jeg viser dere en annen gang. Hva synes dere?

OUTFIT 07.08.11
topp secondhand shorts levi's 501 sko YSL

HEKLET TOPP
secondhand

DAGEN I DAG
Lakkerte neglene med Emas finfine oransje neglelakk i går. Og blondestoffet har jeg en plan med, som mest sannsynlig blir gjennomført i morgen, vil dere se? I dag så har jeg vært en tur på byen og ryddet klesskapet og rommet mitt. Har holdt på i to dager nå, og er enda ikke ferdig.. Håper på å nærme meg i morgen da, men vi får se. Hva har dere gjort i dag da?

JEG BOBLER

av inspirasjon. som jeg må få brukt, nå. 

ph_ mollyrustas

HJEMMESPA
loooveu!!Hadde hjemmespa med Dorthea og Maren Pernille i går. Vi prøvde oss på hjemmelaget hårkur, som forsåvidt funket ganske så bra, hvis vi ikke tar med det at vi sto ganske lenge for å vasket havregryn ut av håret.. Følte meg ganske fresh etterpå da, herliiig! I dag skal vi kanskje ha en "D.I.Y-dag". Blir sikkert bra det også! Men nå må jeg tilbake til rydding av rommet, kanskje jeg viser dere det(altså rommet mitt..) i den nærmeste fremtid, er dere up for det?b

PURE PERFECTION

Jeg bare ELSKER denne Jeffrey Campell-modellen! Og forsåvidt mange av de andre modellene også, men denne har, etter min mening, det lille ekstra. De er bare helt perfekte, og kan løfte et antrekk mange, mange hakk. Jeg har utroooolig lyst på ett par, men prisen er ikke akkurat lagd etter min lommebok.. Hva synes du  om dem?

EN PERFEKT SOMMERDAG
ph_maren pernille 
Tilbrakte gårsdagen sammen med bestejentene♥ Dagen var akkurat slik en ordentlig sommerdag skal være, med is, sol og bading! Hadde håpt på en slik dag i dag også, men ser ut til at været kommer til å mangle. Vi skal uansett til byen da, og muligens bade, så det blir sikkert bra uansett.

OUTFIT 01.08.11
denimjakke espirit blondetopp,solbriller, veske og mokkasiner secondhand shorts klippet selv ringer CMYK, glitter og ?

FØYNÅ


Dro bokstavlig talt rett ifra hytta til Siri, og rett til Føynå/Feøy. Fant ut at Mari var der, så da ble det heldigvis kjekkere enn jeg hadde ventet! Nå skal jeg snart stikke til Ema, før vi går til Maren Pernille og bader senere i dag. Sola er på plass her i dag, og jeg nyter det virkelig!
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits