MAKE LOVE AND EAT WATERMELON
ph_me
Kommer nok flere bilder i denne "serien", måtte bare kjappe meg å redigere noen slik at jeg hadde bilder til dette innlegget.. Men nå må jeg forsette å ordne meg, skal nemlig være med Siri på hytta hennes hytte sammen med noen andre jenter! Blir kooos♥

Regner med at de fleste har skjønnt at jeg tok en pause pga. terrorsaken, følte ikke det ble rett å drive med min "type" blogging rett etter noe så forferdelig hadde skjedd.. Jeg kommer heller ikke til å skrive noen innlegg om, noe som ikke betyr at jeg ikke bryr meg, er egentlig veldig engasjert i denne saken. Men innlegget ville mest sannsynlig inneholdt utallige mengder med banneord, og dere ville nok trodd at jeg var helt gal. Så jeg skal spare dere for det!

HOW TO: WATER MARBLE NAILART


Det du trenger: de neglelakkene du vil ha, et glass/beger/bolle med romtempert vann(heller litt for kaldt enn litt for varmt), teip, q-tips, blyant og en avis eller lignende til å ha under.

1.Ta først på den fargen du vil ha under det hele, fargen bør ikke være for mørk. Så tar du teip rundt neglene, slik at minst mulig av hude rundt er synlig, om du sliter med dette kan du også bruke vaselin, leppepomade eller en feit håndkrem der teipen ikke dekker.2.Begynn med å dyppe neglelakkostenene forsiktig i vannet i den rekkefølgen du vil ha fargene i. Det er meningen at neglelakken skal "flyte utover".3.Ta så blyanten og dypp den i vann, deretter begynner du å "tegne" slik du ønsker at mønsteret skal være.

4. Dypp så neglen vannrett ned der du synes mønsteret er finest(det er det som treffer neglen når du putter den nedi som vil vise på neglen), fortsett å "presse" neglen lenger ned i vannet slik at neglen er loddrett. Så tar du en q-tips og fjerner all neglelakken som flyter i vannet, før du rister litt på fingeren(for å forhindre luftbobler i neglelakken) og tar fingeren opp av vannet. Det går forresten helt fint å dyppe to og to fingre om du har stor nok bolle/glass, for å spare litt tid.

5. Så tar du bare av teipen, og voilà;

Noe dere ikke forsto? Isåfall er det er bare til å spørre!

BILDER FRA FERIEN
ph_me
Orker ikke å fortelle noe særlig om ferien, er vel egentlig ikke så veldig mye å fortelle heller.. Bortsett fra at jeg elsker loppemarkeder og bruktbutikker enda mer etter å ha vært på mange i Danmark! Også at jeg hadde en fin ferie da. Hva synes du om bildene?

WATER MARBLE NAILART


Prøvde meg på water marble idag, og jeg synes faktisk ikke at det ble så ille, til at dette er første gangen. Har dere lyst på fremgangsmåten?

INNKJØP: KOSMETIKK, ASSESSORICE OG "SMÅTING"


wet'nwild mascara.gosh neglelakk.maybelline neglelakk.mac leppestift(i fargen speed dial).wet'nwild brow-kit.

secondhand solbriller m/brillesnor.tiger brillesnorer og solbriller.søstrene-grene mobilveske og ring.

secondhand sekk.tiger sminkeveske.

søstrene-grene gjennomsiktige plastbokser.

Hva synes dere?

HJEMME FRA FERIE
Kom hjem fra to herlige uker i Oslo, København, Gøteborg og på et feriehus i Dronnigmølle(en timestid utenfor København) i natt! Har heller ikke blogget på denne turen, men jeg kommer til å blogge(så sant internett og pc vil det samme..) når jeg og Dortheabestiee reiser til Spania i to uker i september, gleder meg♥ Har ikke tatt så veldig mange interressante bilder, men kommer nok til å dele noe av dem med dere. Også kommer innkjøp, selvfølgelig. Viser dere kosmetikk og sånn "små-dill-ting" senere i dag. skal jeg være med venner, er jo to uker siden jeg har sett dem! Har du vært noe sted i sommer, eller skal du?

JORDBÆR OG SJOKOLADE-KLATTER


Hadde en veldig koselig kveld i går med masse mat, fotoshoot og data. Som dere sikkert kan se så trenger vi litt øving på å dyppe frukt i sjokolade.. Men det smakte godt, og det er jo det som er det viktigste! I dag blir det en dagstur til den nye hytta til farmor og farfar, gleder meg egentlig litt, selv om været er helt ræva.. Nå må jeg kle meg og spise frokost, så vi får snakkes senere!GIR MEG GÅSEHUD OG TÅRER I ØYNENE

BLACK'N WHITE


h&m

FIIIIINT VÆR!


ph_me
I dag er det fint vær her! Ja, dere hørte riktig, fint vær!!! Er så herlig. Vil ihvertfall nyte dagen i dag, når vi først har fint vær, så dere kommer nok ikke til å høre så altfor mye fra meg i dag.. Skal sove hos en venninne senere i dag, så jeg skal prøve å overtale henne til å ha en sunn kveld, med smoothies, jordbær elns. Naaam! Hva skal dere, søte, lesere i dag da?

SECONDHAND-BUYS


alt er secondhand og kostet til sammen 50 kroner, litt av et kupp! Skal forresten klippe to av buksene til shorts, viser dere sikkert resultatet i et eller annet outfit eller noe sånn..
arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits