PUMPS.BOYFRIEND.FUR
boyfriendsjeans, fake fur, belte og sko secondhand kjole(brukt som topp) blanco ring(brukt som hårstrikk) ginatricot

Tvang lillesøster til å ta bilder av meg, så det ble det antrekksbidler på dere, takk mine manipuleringskunnskaper. Neida. Disse boyfriendjeansene fra mormors loft er utrolig komfortable, noe som egentlig gjorde dagens antrekk veldig digg. Også var det digg å endelig få bruke disse pumpsene. Synes det er utrolig fint med pumps til boyfriendjeans. Noe som derimot ikke er så digg er at jeg nå må skrive en fremføring om Knut Hamsun og "Victoria", tips mottas med takk! Hva synes du om antrekket?

AMERICAN COLLEGE

jakke Dortheabestis sin t-skjorte ginatricot shorts secondhand acne solbriller tiger bukseseler secondhand

Antrekket mitt fra for noen dager siden, har bare vært for lat til å gidde å redigere bildene og poste det. Det er forresten blitt varmt her i Haugesund. Lover godt for sommeren som er rett rundt hjørnet. Nå blir det is med verdensbeste Rebecca. Hva synes dere om antrekket?

FREGNER OG FROKOST
I dag morges hadde jeg(overraskende nok) god tid, og siden lyset var så fint brukte jeg den ekstra tiden på å ta bilder av frokosten min. Alle må prøve havregryn, banan og syltetøy med melk, det er veldig, veldig godt. Skoledagen var egentlig veldig chill også, heldigvis. Vi har faktisk ingen heldagsprøver igjen før sommeren, bare noen fremføringer og småprøver, og eksamen selvfølgelig. Og etter alle de er unnagjort blir det sommerferie. Åå, som jeg lengter. Har allerede begynnt å få fregner(les; mer enn jeg har resten av året) så det må vel være et godt tegn? Nå er det snart trening, før jeg drar hjem igjen og..sover, haha. Hva har dere gjort i dag? Har du smakt havregryn, banan og syltetøy med melk?

NAGLESTRIKKLiker veldig godt å bruke ting til noe de egentlig ikke er ment til å brukes som, foreksempel slik som her, hvor jeg har brukt nagleringen min fra Spania som en slags "hårstrikk". Dette er definitivt noe jeg kommer til å bruke flere ringer til. Tenkte at det sikkert er flere som kunne ha nytte av tipset, så derfor tipser jeg dere, haha. Logisk. Hva synes dere?

OH, HOW SWEET PASTEL CANDY

¨


Louis Vuitton Spring/Summer 2012
Jeg er egentlig ikke noen fan av Louis Vuitton, men denne kolleksjonen fallt jeg for. Bare se på bildene, whats not to like? Sukkersøte pastelfarger er virkelig noe som faller i smak hos meg, og som jeg vil ha mer av i mitt klesskap.
arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


imfancy
kammen
livingdoll
maeaa
mollyrustas
ourstylediary
stylezebra
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits