"HVOR HANDLER DU SECONDHAND?"

Fikk dette spørsmålet i dag, og tenkte at jeg kunne svare på det i et innlegg i og med at vedkommende ikke hadde skrevet hverken mail eller linket til noen blogg. Også er det jo kanskje flere som lurer på det også? Vel, det har seg slik at jeg handler brukt veldig mange forskjellige plasser, og tenkte at jeg kunne skrive de stedene jeg husker samtidig som jeg gir noen tips:

-fretex. Regner med at de aller fleste har hørt om fretex, så her er det vel ikke så mye å si. Ellers så finnes det jo foreksempel UFF i flere norske byer, selv om dette er en ganske dyr bruktbutikk.

et av mine kupp fra fretex

-bruktbutikker. Her hvor jeg bor(Haugesund) og over alt hvor jeg ellers drar. Mye av bruktbutikklærne mine er kjøpt i bruktbutikker i små byer i Danmark, så om du er på ferie der, hold øynene åpne, det er en omtrent på hvert hjørne!

jakke og skjorte fra en lokal bruktbutikk shorts fra levi's

jakke fra en lokal bruktbutikk

-loppemarkeder. Da spesielt i Danmark og Sverige. Om du kjører langs litt mindre veier her ser du stadig vekk skillt som peker mot enten et garasjesalg eller et loppemarked. Her er det virkelig noen kupp å gjøre. Jeg har blandt annet fått et par med ekte YSL pumps til kun 20 danske kroner. Et tips er også å følge med om det arrangerres f.eks bruktklærmarkeder eller lignende der hvor du bor.

jeansjakke kjøpt på er lokalt loppemarked

avklippet bukse fra mormors loft veske fra lokalt loppemarked

pumps i merket YvesSaintLaurent kjøpt på et loppemarked langs veien i Danmark

-arver. En del av mine bruktklær er arvet, enten om det er fra en venninne eller oldemor. Anbefaler virkelig alle å ta en titt på besteforeldres loft, du vil bli overrasket over hva du finner!

genser arvet av farmor skjørt fra bruktbutikk i Danmark
blondetopp arvet av oldemor shorts levi's 501 cut off funnet på mormors loft veske fra lokalt loppemarked

jakke arvet av mormor veske kjøpt på et lokalt bruktklærmarked sko fra en lokal bruktbutikk

Tror det var de stedene hvor jeg kjøper/får bruktklær i fra. Regner med at de fleste skjønner at jeg ikke gidder å skrive hele "historien" om hvor hvert enkelt secondhand-plagg er kjøpt på hvert outfit, det er ikke akkurat så interresant. Må bare si at jeg elsker secondhand og tror faktisk at jeg kan si at så mye som ihvertfall en tredjedel av mine klær er secondhand, om ikke mer. Med vesker så er vel faktisk så og si alle secondhand, men det liker vi. Føler at ting er så mye mer unikt når det er secondhand. Når det gjelder betegnelsen secondhand så omhandler det alle ting som er brukt av en eller flere personer før du selv får det. Det blir liksom brukt av "andre hånd". Synes dere at det var interressant med et slik innlegg? Handler dere mye secondhand?

EMA'S SWEET SIXTEEN

Ema feiret bursdagen sin i går kveld og hadde temaet "filmroller og kjendiser".  Det var en utrolig koselig kveld med masse god mat, singstar og snakking, før Dorthea, Solveig og jeg sov over hos Ema etter selskapet. Gikk hjem sminkeløs i pysjamasshorts, knestrømper og pelsjakke(som jeg skal vise dere så snart som mulig, et av mine nyeste bruktfunn) i dag, kan tenke meg at jeg var litt av et syn.. Nå er det videre til engelskpresentasjon. Klarer dere å se hvem jeg kledde meg ut som? 

CUPCAKES FRA CUPCAKESKURSET
Har lagd og pyntet alle selv utenom den aller siste som er pyntet av flinke Manuela(www.passion4baking.com) som også var den som holdt kurset. Hadde det utrolig gøy, og lærte mye nytt som jeg skal få ta i bruk igjen allerede i dag, skal nemlig lage cupcakes til Emabestis sin bursdag i morgen. Har dere vært på cupcakekurs med Manuela, eller noen andre? Hva synes dere om bildene og cupcakesene?

DAGENS ANTREKK

bukse secondhand vest vila sko spania
Tenkte å poste dagens antrekk før jeg legger meg, er stuptrøtt! Lite orginal overskrift, men er for trøtt til å tenke, god natt. Hva synes dere om antrekket?

CUPCAKES MED STJERNESTRØSSEL

Har bakt sjokoladecupcakes med Rebecca i dag. Er ei stund siden sist jeg bakte det, så det var gøy og pynte(som er det eneste jeg synes er gøy med hele "bake-prosessen") litt. Og spise selvfølgelig. Også er det gøy at vi har flere igjen så vi kan kose oss litt på skolen i morgen også! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det, men om ca. to uker skal jeg på cupcakeskurs med Manuela(passion4baking.com) sammen med mamma. Gleder meg skikkelig, og håper jeg får lære masse nytt. Om noen skulle lure så er bildet av Rebecca og meg tatt av min lillesøster som ikke akkurat er fotograf..Og bildene er uredigerte i og med at jeg ikke har redigeringsprogram på denne pc-en. Hva har dere gjort i dag? 

SØTESØTE KARINA!!


bildet er redigert av Karina

Logget inn på facebook i går, og så at Karina hadde lagt ut et bilde av meg på facebooksiden "Norges fineste stil". Kjempesøtt, men flaut. Vet ikke hvorfor jeg synes det er flaut, men synes bare det er flaut med sånne ting. Spesielt når folk nevner/linker osv, til bloggen min på facebook. Blir sykt flau. Men takk allikevel Karina♥ haha.. Har dessverre ikke fått blogget på grunn av at jeg har jobbet med framføringer så og si hele uken.. Skal prøve og få skrevet et innlegg i morgen, om jeg rekker det før jeg drar i bursdag. Synes du også det er flaut når folk nevner/linker til bloggen din på facebook?
arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits