JEG VIL HA SÅNN HÅR
bilder hentet fra http://tuulavintage.blogspot.com 
I går fikk jeg plutselig utrolig lyst til å klippe håret, sånn som på bildene over, rett av liksom. Når jeg går til frisøren så kommer jeg egentlig alltid hjem med noenlunde slik hår, men da har jeg syntes at det har vært alt for "englebarn"(tviler på at noen skjønner hva jeg mener med det, men pleier egentlig å bruke det ordet en del, haha). Men nå føler jeg at jeg er klar for å ha sånn hår og bli fornøyd med det også. Er liksom så lei av og bare ha det samme "gamle", helt rette, blonde håret. Skulle ønske jeg hadde turt å gjøre noe annet med det, men det gjør jeg dessverre ikke. Mens vi snakker om hår så må jeg bare si at jeg synes langt hår er veldig oppskrytt! "Alle", selv de som kler kort hår best/godt, driver liksom og sparer til langt hår, men jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor.. Har du halvlangt/kort og kler det, så slår det mye, selv langt hår. Håper at når vi nå har blitt ganske "gamle", og at når vi blir eldre, at flere innser at langt hår faktisk ikke er noe alle "skal" ha. Synes dere at jeg bør klippe meg slik? Synes dere også at langt hår er "oppskrytt"?

GÅRSDAGENS BURSDAGSANTREKKtopp ginatricot skjørt secondhand
Lillesøstera mi hadde bursdag i går, så da ble det familieselskap. Kjøpte forresten toppen her om dagen(en ting mindre å vise dere i innkjøps-innlegget jeg skal lage så fort jeg finner kameraladeren..) Hva synes dere om antrekket?

YOU FOUND ME

DAGENS ANTREKK 10.01.12cardigan(brukt som genser) og krage secondhand klokke marked leppestift julegave
Nå er det trening, snakkes senere! Hva synes du om antrekket?

TO INSPIRERENDE BLOGGERhttp://tooyoung2care.blogg.no skrevet av Adina og Frida


http://ourstylediary.blogg.no skrevet av Jannekke og Maja

Husker ikke helt når jeg kom over disse to bloggene, men jeg husker ihvertfall at jeg likte dem fra første "titt". Begge bloggene er det to jenter bak, og jeg kan si det slik at det er jenter "etter min smak", de har bra stil, tar bra bilder og virker veldig hyggelige. I tillegg deler jentene bak den ene bloggen(tooyoung2care) min "interesse" for secondhand og vintage, og baking, ikke minst! Så om du ikke har vært innom dem, gjør det nå! Hva synes du om bloggene deres?

531 PÉRIDOThaha, må nesten le litt av meg selv. Er første gang jeg bruker denne neglelakken, og jeg har hatt den i tre måneder. Er jo egentlig veldig teit av meg i og med at jeg føler at Chanel neglelakkene er veldig "kun for en sesong", og så er de liksom "ut".. Men jeg elsker den da, den er liksom så spesiell. Hva synes du om den?

JATAKKAlexander Wang Rocco bag. Hadde ikke akkurat sagt nei til denne her! Helst i svart dersom noen skulle føle seg i det sjenerøse hjørnet. Perfekt, eller hva?!

DAGENS OUTFIT 07.01.12cardigan og belte secondhand bukse pull and bear sko dinsko leppestift mullberry, barrym

Er hos Emilie nå, og siden hun maste slik på meg fikk hun meg til å legge ut bilder av dette dødskjedelige antrekket. Har akkurat fått pc-en tilbake fra reperasjon, så det blir nok bedre blogging nå! Hva synes du?
arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits