"HVOR HANDLER DU SECONDHAND?"

Fikk dette spørsmålet i dag, og tenkte at jeg kunne svare på det i et innlegg i og med at vedkommende ikke hadde skrevet hverken mail eller linket til noen blogg. Også er det jo kanskje flere som lurer på det også? Vel, det har seg slik at jeg handler brukt veldig mange forskjellige plasser, og tenkte at jeg kunne skrive de stedene jeg husker samtidig som jeg gir noen tips:

-fretex. Regner med at de aller fleste har hørt om fretex, så her er det vel ikke så mye å si. Ellers så finnes det jo foreksempel UFF i flere norske byer, selv om dette er en ganske dyr bruktbutikk.

et av mine kupp fra fretex

-bruktbutikker. Her hvor jeg bor(Haugesund) og over alt hvor jeg ellers drar. Mye av bruktbutikklærne mine er kjøpt i bruktbutikker i små byer i Danmark, så om du er på ferie der, hold øynene åpne, det er en omtrent på hvert hjørne!

jakke og skjorte fra en lokal bruktbutikk shorts fra levi's

jakke fra en lokal bruktbutikk

-loppemarkeder. Da spesielt i Danmark og Sverige. Om du kjører langs litt mindre veier her ser du stadig vekk skillt som peker mot enten et garasjesalg eller et loppemarked. Her er det virkelig noen kupp å gjøre. Jeg har blandt annet fått et par med ekte YSL pumps til kun 20 danske kroner. Et tips er også å følge med om det arrangerres f.eks bruktklærmarkeder eller lignende der hvor du bor.

jeansjakke kjøpt på er lokalt loppemarked

avklippet bukse fra mormors loft veske fra lokalt loppemarked

pumps i merket YvesSaintLaurent kjøpt på et loppemarked langs veien i Danmark

-arver. En del av mine bruktklær er arvet, enten om det er fra en venninne eller oldemor. Anbefaler virkelig alle å ta en titt på besteforeldres loft, du vil bli overrasket over hva du finner!

genser arvet av farmor skjørt fra bruktbutikk i Danmark
blondetopp arvet av oldemor shorts levi's 501 cut off funnet på mormors loft veske fra lokalt loppemarked

jakke arvet av mormor veske kjøpt på et lokalt bruktklærmarked sko fra en lokal bruktbutikk

Tror det var de stedene hvor jeg kjøper/får bruktklær i fra. Regner med at de fleste skjønner at jeg ikke gidder å skrive hele "historien" om hvor hvert enkelt secondhand-plagg er kjøpt på hvert outfit, det er ikke akkurat så interresant. Må bare si at jeg elsker secondhand og tror faktisk at jeg kan si at så mye som ihvertfall en tredjedel av mine klær er secondhand, om ikke mer. Med vesker så er vel faktisk så og si alle secondhand, men det liker vi. Føler at ting er så mye mer unikt når det er secondhand. Når det gjelder betegnelsen secondhand så omhandler det alle ting som er brukt av en eller flere personer før du selv får det. Det blir liksom brukt av "andre hånd". Synes dere at det var interressant med et slik innlegg? Handler dere mye secondhand?

MINTGRØNN WHYRED-VESKE
For to helger siden var Emilie, Siri og jeg på et bruktklærmarked, og jeg fikk svidd av hele 500 kr, men det var verdt det da. Spesielt med tanke på at vesken over koster 3-4000 kr ny, men at jeg bare betalte 250 kr. Gleder meg utrolig mye til det blir vår, og det ikke regner så mye, slik at jeg kan bruke den masse! Grunnen til at jeg ikke bør bruke den i regn er(som sikkert mange av dere skjønnte) at den er i semsket skinn. Passer utrolig bra at den er i den fargen den er, slik at jeg kan bruke den til og sprite opp antrekk, eller bruke den sammen med de lyserosa mokkasinene mine og en eller annen pastellfarget neglelakk/topp/shorts. De sistnevnte tingene er forresten noe jeg har planer om og skaffe meg mer av. Kommer til og vise dere flere av tingene jeg kjøpte litt etter litt. Hva synes dere om vesken?

I LOVE NY

Image and video hosting by TinyPic
Ida(en venninne av meg) var i New York i forrige uke, og før hun reiste spurte jeg om hun kunne kjøpe en slik "I♥NY-tskjorte" for meg, og det gjorde hun. Tusen takk, Ida♥ Jeg fikk forresten selvutløser-fjernkontrollen min i dag, så nå bli det flere outfits fremover! Hva synes du om t-skjorta?

INNKJØP
Var på shopping med Dorthea i går, og fikk endelig kjøpt meg id-pudder. Get started-kitet er på tilbud nå på parfymelle til bare 699,-(og innholdet er til en verdi av 2500,- så det er virkelig et kupp!) Gleder meg til å få prøvd det mer ut! Bruker du id-pudder/bare minerals foundation?

INNKJØP FRA SPANIA#1
claire's, marked, ali-hop(?), h&m, carrefour, zara og nike-outlet.
Kommer flere innkjøp senere. Litt rart at jeg legger ut bilde av strøsselet  kanskje, men synes det var så søtt, hehe.. Alt er forresten ikke til meg, noe er gaver, f.eks de ultraa søte "BFF-ringene" som er til Ema og MP, Dorthea og meg. Også de små nike-skoene og jakken som er til lillebroren min♥ Hva synes dere om innkjøpene? 

NEW IN


dinsko
Kjøpte disse fiiiine skoene her en dagen. Har hatt lyst på slike en stund, men har tenkt at at de sikkert var ganske dyre, noe de forsåvidt var. De kostet opprinnelig 799,-, men var nå satt ned til bare 99,-! Så da måtte jeg jo nesten ha de. Hva synes du om skoene?

HEKLET TOPP
secondhand

INNKJØP: KOSMETIKK, ASSESSORICE OG "SMÅTING"


wet'nwild mascara.gosh neglelakk.maybelline neglelakk.mac leppestift(i fargen speed dial).wet'nwild brow-kit.

secondhand solbriller m/brillesnor.tiger brillesnorer og solbriller.søstrene-grene mobilveske og ring.

secondhand sekk.tiger sminkeveske.

søstrene-grene gjennomsiktige plastbokser.

Hva synes dere?

BLACK'N WHITE


h&m

SECONDHAND-BUYS


alt er secondhand og kostet til sammen 50 kroner, litt av et kupp! Skal forresten klippe to av buksene til shorts, viser dere sikkert resultatet i et eller annet outfit eller noe sånn..

innkjøp
alt er fra loppemarked utenom sminkesettet som er fra Esthetique.
Var på loppemarked med mamma og lillesøster i dag, så det ble noen innkjøp. Gleder meg til å bruke den grønne veska, spesielt nå som farger er så inn! Nå blir det snart grilling, så vi snakkes senere. Lenge siden du var på loppemarked?

converse all star


Endelig! Thanku daddy¢¾

latest buys


bikbok magetopp og svart bukse ginatricot shorts og  mønstrete bukse h&m neglelakk

Må virkelig si at jeg elsker salg. Alt dette kostet meg bare rett over 250kr, kupp altså. Ellers så er jeg ferdig med alle prøver, fremføringer, lekser osv. før sommeren, hæærlig! Fikk 5+ på minitalken jeg hadde i engelsken i dag, så det var en fin avslutning på prøve/fremførings-året mitt:-) Men nå må jeg få meg litt skjønnhetssøvn. Får jo tross alt langhelg i morgen. Må jo være opplagt da, ehe ja. som om. Hva var det siste du kjøpte deg?

nytt


blomsterservise loppemarked brune, store kopper loppemarked blondestoff loppemarked veskeloppemarked camelbackflaske ebay

Har også fått meg nytt kamera(Canon eos 450d), eller jeg har kjøpt det av mamma, så det er jo nytt for meg ihvertfall. Som dere sikkert så over, så har jeg kjøpt meg mitt første servise. Synes bare at det var så søtt, at jeg ikke greide å gå ifra det. Men nå må jeg fortsette med naturfagsprosjekt, før jeg drar til Kristine hvor jeg skal *wait for it*, gjøre ferdig naturfagsprosjektet. Altså; ikke noe spesielt...

Hva var det siste du kjøpte deg?

new buys


Var på loppemarked i dag med Emilie/www.ingalilltt.blogg.no(linking funker ikke...) og Kristine, som også sov hos meg natt til i dag. Alle fikk heldigvis tak i noen skatter, så vi kom fornøyde hjem! eller, bortsett fra at jeg ikke kjøpte noen fe-vinger, som mamma hadde sett. Vi skal nemlig i bursdag i dag, hvor jeg skal være en fe. Heldigvis så hadde lillesøsteren min noen små vinger jeg kunne låne, så da var det ikke så farlig alikevell. Har forresten tenkt til å lage smykke av klokken og nøkkelen.

Hva synes du om det jeg kjøpte?

todays buys

Var på senteret i dag sammen med Emilie og Kristine. Var herlig å få jøpt meg bukse, ettersom jeg har tre bukser med hull på kneet, og de buksene er de eneste som jeg synes ser bra ut på meg av de jeg har. Fikk også kjøpt meg litt til rommet, kjenner at jeg har begynnt å elske cupcakes-ting ♥ Har faktisk såvidt begynt på en cupcake-pute, kan vise dere den når den er ferdig. Ellers så har jeg vell ikke så veldig mye mer å si...? Eller jo, jeg ønsker meg polaroid-kamera. Veldig random egentlig...


h&m foundation&powder-brush (39,-) bik bok bukse (499,-) veromoda maxi-dress(10,-)

møbelringen cupcake-krukke(129,-) europris cupcake-"timer" (39,-)

Eeeeeeeeelsker cupcake-tingene og buksen♥ cupcake-ting er jo alltid søtt, og buksen er bare den perfekte buksen(i mine øyne); highwaist, tettsittende, lys og behagelig!

Hva var det siste du kjøpte deg?
Hva synes du om mine innkjøp?

-Maviie

nytt

Pappa var nettopp i London, og der kjøpte han Hunter-støvler til meg♥ Synes de er så m,ye finere enn(de fleste) vanlige støvler. Også fikk jeg meg ny mobil for to dager siden, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne legge ut bilder av det. Også lurer jeg på en ting, hvis det er noen som har htc wildfire; har dere opplevd at dere ikke kan laste ned alle spill som andre htc-er kan?
Hvis dere skulle reise til England, så andbefaler jeg dere å kjøpe bladet "Shout". Får det av pappa hver gang han har vært i England i forbindelse med jobben, og jeg digger det!

Hva var det siste dere kjøpte dere?

-Maviie


new buys

I dag så var Dorthea og jeg på senteret for å få med oss salget. Ble faktisk ganske sliten i dag, selv om vi var der kortere enn vi vannligvis pleier. Og stakkars Dorthea som hadde på seg wedges! Men det var kjekt, som alltid ♥ Kjøpte meg noen små ting, som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Har forresten et litt sent nyttårsforsett; jeg skal slutte (nesten) helt å kjøpe sånne småting som ringer, øredobber, smykker osv.(til mamma og pappas store begeistring regner jeg vell med...). Men når vi reiser til Frankrike skal jeg la meg selv få lov til å handle litt tilbehør, hvis det er mye fint der:-) Håper virkelig at jeg greier det, må nesten ha litt penger til både Frankrike og sommerferien. Har litt på konto, men vil ha litt utenom også.


cubus lip gloss og svart smykke jc øredobber lindex ring glitter sølv-svart smykke vita gratis-bladetHar vært på jakt etter en litt peache/fersken-aktig leppestift eller lip gloss, så jeg tenkte at jeg kunne teste denne her en liten stund, og se om jeg liker den. Godt lukter den ihvertfall! Og dyr var den heller ikke, bare 39 kr.

Hva synes du?

-Maviie

innkjøp

Hei!

I dag var jeg og mamma på en liten handletur. Og siden mamma skulle bytte ting eller noe sånt? Så jeg fikk med meg to småting hjem! Synes øredobbene er så søte ♥Hva synes du?

-Maviie


my new dress for christmas

Hei!

I dag har jeg vell nesten vært på farten hele dagen, har både tatt buss og kjørt bil, og vært på byen og på to sentere(og sittet i bilen utforbi et til). Ja, da skjønner dere sikkert at jeg ikke har fått blogget? Kommer nok ikke til å bli noe særlig med blogging i morgen heller(tror jeg), skal nemlig dra til en venne-familie av familien vår klokka ti i morgen for å spise frokost og for å bake pepperkaker og kakemenn. Så skal vi på teater i fem-tiden, så jeg er nok ikke hjemme før i 7-tiden. Men skal prøve å få postet et outfit elns. Men nok om det! I dag kjøpte jeg meg ny jule-kjole. Eller det spørs litt om mamma lar meg få bruke den på julaften, hun synes nemlig at den er så utrolig kort, at det bare er en tunika osv... Men jeg kommer til å bruke den uansett!


249,- fra gina tricot

Hva synes du om kjolen?
Synes du den er for kort?

-Maviie

innkjøp

Hei!

Var jo på shopping i dag, så her kommer innkjøpene. Eller det vil si 3 av de fire tingene jeg kjøpte, hadde ikke mer batteri igjen på kameraet. Hater når det skjer! Dumt jeg ikke har nok batteri til å vise dere blusen/skjorta jeg kjøpte, synes den er så fin. Skikkelig kupp var den også, bare 20,- på Carlings. Kjenner også at jeg gleder meg veldig til å kunne bruke playsuiten til sommeren og når jeg reiser til Frankrike!
playsuit fra Carlings 20,-

topp fra bik bok 37,-

Måtte ha med dette bildet selv om det er veldig uklart, føler liksom at glidelåsen er det som gjør toppen fin.


øredobber fra kapphal 20,-(var halv pris av rød pris)
Hva synes du om innkjøpene?

-Maviie

innkjøp fra loppemarked

Hei!

For en stund siden var jeg, Dorthea, mamma og lillesøstera mi på loppemarked. Til min store forbauselse(og glede) selgte de klær der, noe det aldri pleier å være på loppemarked rundt her.


For å si det sånn så vet jeg nesten ikke hvem Jimi Hendrix er(han på t-skjorta), så jeg kjøpte den ikke fordi jeg er fan. Bare fordi jeg synes den var litt tøff!

Skjønner ikke hva som har skjedd med kvaliteten på bildet her...
25 kr for hver. De var ikke brukt forresten.

Begge tklesplaggene kostet 25(?) kr til sammen, og cardiganen hadde til og med lappen på! Selv om jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke cardiganen på skolen kan jeg ihvertfall bruke den i bursdager og sånn.

Hva synes du om innkjøpene mine?
Har du vært på loppemarked i det siste?

-Maviie

innkjøp

Hei!

Kjøpte meg endel(til å være meg) i dag på byen, så jeg tenkte jeg kunne vise det her på bloggen. Er veldig fornøyd, spesielt med skjørtet!


Standard å ta med seg et gratis-blad fra parfymelle når det er kommet et nytt nummer, andbefales!skjørt h&m, 75 kr.genser h&m, 100 kr.

skjerf(brukt som hals) h&m, 30 kr.

brus ica 10(?) kr. Neida, jeg går ikke så grundig til verks at jeg viser vær bidige ting jeg har kjøpt! Den egentlige grunnen til at jeg legger ut bilde av denne brusen, er at jeg lurer på om de har den der dere bor?

Hva synes du om innkjøpene?

-Maviie
arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits