NAGLESTRIKKLiker veldig godt å bruke ting til noe de egentlig ikke er ment til å brukes som, foreksempel slik som her, hvor jeg har brukt nagleringen min fra Spania som en slags "hårstrikk". Dette er definitivt noe jeg kommer til å bruke flere ringer til. Tenkte at det sikkert er flere som kunne ha nytte av tipset, så derfor tipser jeg dere, haha. Logisk. Hva synes dere?

HJEMMELAGD EARCUFF
ph_privat
Se hva KamillaCamilla, Dorthea og jeg lagde i går! Jeg har tenkt en stund at jeg har hatt lyst til å lage en earcuff, men har liksom aldri fått funnet frem utstyr og satt meg ned for å finne ut hvordan jeg skal lage den og slik. Så da var det utrolig gøy at jeg fikk gjennomført den planen! For å være helt ærlig synes jeg egentlig at resultatet ble veldig bra, og jeg kommer nok til å lage flere. Man kan jon dekorere dem med hva som helst, også er det ingen som har lik! Jeg lurte forresten på om dere hadde vært interessert i en konkurranse hvor f.eks tre stykker vinner vær sin hjemmelagd earcuff elns? Isåfalle r det bare å "skrike" ut!

DIY:PYNT EARCUFF-EN DIN


ph_hedda

Tenkte å komme med et lite tips til dere som har kjøpt den "basice" earcuff-en fra Glitter, nemlig å pynte den litt. Finn frem et smykkeanheng, perler, fjær osv. og fest det på. Har funnet frem noen ting som eksempel, altså de tingene dere ser på bildet over. Jeg har brukt ståltråd til å feste korset på med, på den måten kan jeg ta den av og på når jeg måtte ønske. Noen som har gjort det samme? Eller kommer til å prøve det?

FØR/ETTER


En dongerijakke, en dressbukse og ei for kort t-skjorte kan fort bli noe annet, ved hjelp av bare en saks. Hva synes dere? Pleier der å "fikse" på klærne deres?

LACE SKIRT
Slik ble altså det lille "prosjektet" jeg hadde med blondestoffet for noen innlegg siden. Har også fikset på noen andre klær sammen med Dorthea og Maren Pernille i dag, som jeg viser dere en annen gang. Hva synes dere?
arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits