SØTESØTE KARINA!!


bildet er redigert av Karina

Logget inn på facebook i går, og så at Karina hadde lagt ut et bilde av meg på facebooksiden "Norges fineste stil". Kjempesøtt, men flaut. Vet ikke hvorfor jeg synes det er flaut, men synes bare det er flaut med sånne ting. Spesielt når folk nevner/linker osv, til bloggen min på facebook. Blir sykt flau. Men takk allikevel Karina♥ haha.. Har dessverre ikke fått blogget på grunn av at jeg har jobbet med framføringer så og si hele uken.. Skal prøve og få skrevet et innlegg i morgen, om jeg rekker det før jeg drar i bursdag. Synes du også det er flaut når folk nevner/linker til bloggen din på facebook?

TO INSPIRERENDE BLOGGERhttp://tooyoung2care.blogg.no skrevet av Adina og Frida


http://ourstylediary.blogg.no skrevet av Jannekke og Maja

Husker ikke helt når jeg kom over disse to bloggene, men jeg husker ihvertfall at jeg likte dem fra første "titt". Begge bloggene er det to jenter bak, og jeg kan si det slik at det er jenter "etter min smak", de har bra stil, tar bra bilder og virker veldig hyggelige. I tillegg deler jentene bak den ene bloggen(tooyoung2care) min "interesse" for secondhand og vintage, og baking, ikke minst! Så om du ikke har vært innom dem, gjør det nå! Hva synes du om bloggene deres?

..ELLER IKKE

Ser visst ikke ut som om bloggpausen var over alikevel.. Det er flere grunner til det, blant annet jobbdager, julegaveshopping og juleball, og så må jeg ikke glemme det faktum at jeg ikke har data for øyeblikket(den er på reperasjon, og kommer ikke tilbake før i romjulen). Skal prøve å få lånt en data så jeg ihvertfall kan slenge inn noen bilder fra ballet, men kan ikke love noe.. Men jeg kan love at jeg kommer tilbake så fort som mulig! Og hvis noen skulle lure, så blogger jeg fra mobilen nå, derfor det dårlige bilde(av SNØ!!!!!!<3<3) Har forresten begynnt så smått å twitre, jeg heter @hannafriis hvis noen skulle ha lyst til å følge meg(og bli følgt tilbake). Vi snakkes søte lesere!

TRENDSPOT.NO


Mange har nok hørt trendspot, Norges nye moteportal. (Lik facebook-siden deres her.) Bak den står 18 år gamle Cecilia Keinapel. Tenk å drive sitt eget onlinemagasin når enn bare er 18 år, imponerende må jeg si! Vi snakker dyktig jente altså.

Og nå er jeg blitt trendspotter. For de som ikke vet hva det er, så er jeg ikke hundre prosent sikker selv, men jeg kommer ihvertfall til å skrive noen innlegg om konkurranser og lignende som foregår på siden iblandt. Tror det kommer til å bli veldig interessant, og gleder meg til å få vite mer om det. Er du også blitt trenspotter? Har du hørt om trendspot?

NY HEADER


Jeg regner med at dere allerede har sett at jeg har fått ny header, men tenkte bare at jeg skulle si takk til flinke Maren Pernille i et innlegg også, så tusen takk MP♥ Hva synes du om den?

CUPCAKES
Her fikk jeg altså tak i ihvertfall to uredigerte bilder av cupcakesene jeg lagde i går(sammen med noen venninner), resten av bildene ligger på minnekortet mitt som ikke vil laste opp noen bilder på noen data.................................................. Får håpe jeg bare våkner i morgen og at det funker, meeeen, ja........ Hvor sannsynlig er det liksom? Okå, sorry for veldig dårlig innlegg, er bare litt oppgitt nå når jeg endelig har masse blogglyst, så vil ikke slike ting funke.....FLINK BLOGGER..

Har egentlig vært flink blogger, og tatt bilder til minst to innlegg, men neida, den drittpc-en vil ikke laste de opp-.- Skal prøve å få fikset det(les;få pappa til å fikse det), men vet ikke når det blir.. Er mest sannsynlig ikke snakk om sånn veldig lenge, men kanskje en dag, eller to?

KØBENHAVN OG GØTEBORG
Skal til både Købehavn og Gøteborg i sommer, og siden jeg ikke bare får bittelitt shoppingtid på begge stedene, må jeg vite hvilke butikker jeg skal gå på før jeg drar. For å få mest mulig ut av tiden liksom. Liker både secondhand-butikker, vanlige butikker og ja, egenltig de fleste klesbutikker. Vet ivertfall at jeg skal innom Zara, Monki og Weekday, men trenger flere tips, i og med at jeg ikke akkuratt er lommekjent på noen av stedene... Så jeg lurer på om dere har noen forslag til hvilke butikker jeg kan dra på? Blir veldig glad for tips!

http://amalieha.blogg.no
ph_amalie
Kom over denne bloggen i går via kommentarfeltet på en annen blogg, og jeg kan allerede si at jeg er blitt fast leser av denne bloggen! Likte både veldig godt stilen til denne jenta, måten hun skriver på og de inspirerende bildene hun tar. Også må jeg bare si at designet er utrolig fint og stilrent. Løfter bloggen enda et hakk, rett og slett en veldig bra blogg! Har du vært innom bloggen til Amalie før?

mine topp tre favorittblogger


// bildet er lånt fra Anniken Angelicas blogg
Denne jenta blogger kjempebra, og skriver ikke alt for lange innlegg, noe som passer meg veldig bra. Hun har også helt rå stil. Bloggen hennes handler hovedsaklig om mote, men det hender at hun legger ut noen "foto-innlegg" innimellom, med kjempefine bilder. Fant bloggen hennes på forsiden av blogg.no(tror jeg?) for rundt et år siden, og har vært fast leser siden da. Andbefaler alle å ta en titt på bloggen hennes her.


//bildet er lånt fra Kristines blogg 
Elsker bloggen til denne jenta! Hun har også en helt utrolig og unik stil. Og skriver for hovedsaklig om mote og hverdagen sin. Det hender også at hun skriver noen litt lengre "tema-innlegg", som jeg synes er kjempeflotte! Oppdaget bloggen hennes via et innlegg hvor annais hadde linket til bloggen til Kristine, for noen måneder siden, og jeg er absolutt blitt fast leser! Denne bloggen er virkelig til å andbefale. Du finner Kristines blogg her.


//bildet er lånt fra Mathildes blogg
Denne jenta blogger så utrolig bra, også tar hun helt fantastiske bilder! Misunner talentet hennes til tuuusen. Har lest bloggen til Mathilde i en god stund nå, og er helt hektet. Og det at hun bor i Singapore gjør jo bare bloggen hennes enda mer spesiell, i og med hun tar andre bilder enn vi her i kalde Norge gjør. Alle som ikke allerede har vært innom bloggen til Mathilde bør virkelig ta en titt på den her.

Hvilke blogger er deres (topp tre) favorittblogger? 

-Maviie

under oppussing

Designet er under oppussing, derfor det er så rart... Men jeg får ikke fikset det før i morgen. Har nemlig datafri i dag, snakkes♥

er du...

...fast leser eller bare innom? Har veldig lyst til å vite hvem som faktisk leser bloggen min fast, så dette er vell den letteste måten å finne det ut på...? Og mens jeg er i gang så kan jeg jo spørre om en annen ting jeg lurer på også; hva synes dere om bloggen min? Noe den mangler, har for mye av, osv?


Er ikke noe særlig fornøyd med dette bildet, men siden jeg ikke fant noe annet for øyeblikket, så er det jo bedre enn ingenting!

Så; er du fast leser eller bare innom?

-Maviie

my little "project"

Holder på å lage en vegg full av bilder over sengen min, ikke at jeg har kommet så langt, men vil liksom ikke fylle hele veggen med bilder fra f.eks 2009 og frem til nå, men vil heller ha litt bilder som jeg henger opp underveis også. Hvis dere skjønner..? jeg er dårlig til å forklare, jeg vet det.... Forresten så tenkte jeg at jeg skulle vise dere rommet mitt om ikke så lenge, holder nemlig på å fikse litt på det skjønner dere, skal pynte litt, bytte ut noen møbler og litt sånn. Gleder meg til nattbordet mitt er ferdig malt ♥ Og ja dere, jeg lurer bare på en ting, noen som vet om et sted hvor jeg kan kjøpe "pynte-cupcakes" ? Blir utrolig glad for tips♥

-Maviie

datafri

Har datafri i dag, så snakkes i morgen!

Peccus

Er hos Peccus nå, og snart stikker vi til Ingus♥ Har vell ikke så veldig mye mer enn det å si... Eller jo, jeg kommer ikke til å blogge mer i dag pga. at mamma og pappa har funnet ut at vi skal ha tv-, data- og wii-fri-dag. Teit spørr du meg................. Ja, men regner med at vi snakkes i morgen, mine søte lesere!


-Maviie

todays "to do list"


Er snart ferdig med punkt 1, så er jo kommet litt på vei... Tviler vell egentlig på at jeg kommer til å gjøre halvparten av listen da, men det er jo greit å se hva jeg burde gjøre. Kommer sikkert til å velge ut det kjekkeste, være med venninner.

Har du mye å gjøre i dag?

-Maviie

my day

I dag hadde jeg med meg tre søte jenter hjem fra skolen, Dorthea, Ingvild og Rebecca ♥ Vi gjorde egentlig ikke noe særlig, men man trenger ofte ikke mer en noe å snakke (og kanskje litt musikk og noe å spise på) for å ha det kjekt! I dag var det den "nye" cd-en til Rihanna, "Loud" som ble spillt, og godteriet på pepperkakehjertene mine og risboller som ble spist.


htc-geeks............ neida, så lenge jeg også får låne Dortheas mobil og geeke Copter innimellom, gjør det ingenting. neida, eller joda, eller....

Hva har du gjort i dag?

-Maviie 

my "new-old" 70's dress

For noen dager siden var jeg og spiste middag hos mormor og morfar, og da kom mormor med en kjole hun hadde funnet på loftet. Husker ikke helt om den var fra 70-tallet, men tror det var det hun sa... Siden mamma synes at den er så fin på meg, og siden jeg synes den er helt grei selv også, så tror jeg at jeg rett og slett bare kommer til å bruke den  i dåpen til lillebroren min.


Det er forresten mormor som har sydd kjolen.

Hva synes du?

-Maviie

konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen, hvor du kan vinne et design. (Linken til innlegget er http://carolinemaria.blogg.no/1293906761_konkurranse_vinn_desi.html#comment


//bildet er fra Caroline Marias blogg.

Er du med i denne konkurransen?

-Maviie

i 2011 vil jeg

Være masse sammen med venninner. Ha mange koselige venninnekvelder. Le. Smile. Kose meg. Trene. Shoppe. Bli flinkere til å ta bilder. Ta mange bilder, spesielt etter at jeg får nytt kamera. Sole, bade og kose meg i Frankrike. Begynne på skolearbeid før jeg absolut må. Spare penger.

its all chaotic from here.lipstickandairTumblrteenage dream
// weheartit

 Inspirasjon til dette innlegget har jeg hentet av Caroline Maria.

Dette er vell på en måte nyttårsforsettene mine, tror egentlig at de kommer til å bli ganske enkle å holde, ihvertfall de fleste av dem. Men vi får se...

Hva er dine nyttårsforsetter/hva vil du gjøre i 2011?

-Maviie

 

Candy cakes

Hei!

I vinterferien i fjor så var jeg og familien min i London(minus den minste lillebroren min som ikke var født), og da var vi i Covent Garden. Dette var ifølge mamma det beste stedet å shoppe, noe jeg ikke er enig i. Med mindre du skal på cupcakeshopping. Det var nemlig en kjempekoselig liten "cafe" der, hvor de solgte utrolig søte muffins, godteri-shaker, sukkerspinn og andre søte søtsaker! Jeg bestilte en lion-shake, den var veldig god, men som det meste de solgte der inne mest sannsynlig var, litt kvalmende etterhvert. Litt random at jeg kommer med dette innlegget så lang tid etter, men fant tilfeldigvis et bilde av cafeen på weheartit. og siden jeg likte den så godt tenkte jeg at det kunne være et godt tips til andre som skal til London. Den ligger altså i Covent Garden i underetasjen. 

Candycakes_large
// weheartit
// privat

Har du vært på "Candy cakes" før?

-Maviie
 

julebukk

Hei!

Nå skal Tone Gurine, søsknene hennes, søsknene mine og jeg ut å gå julebukk. Jeg er vell egentlig litt stor for det, men siden det er så koselig, og siden vi har det som tradisjon blir jeg med en liten tur jeg også.

 

Pleier du å gå julebukk?

-Maviie 

santa lucia

Hei!

Lenge siden sist! Har rett og slett ikke hatt noe blogglyst. Men nå er det bare en halv novelle, en hjemmedags-rapport og en film-rapport som skal skrives igjen, så er det null innleveringer eller prøver dette året. Herlig! I dag skal jeg egentlig bare være hjemme og jobbe med de tingene jeg nettopp nevnte. Bare få det ferdig! Siden det er Santa Lucia, skal vi lage lussekatter senere, nam! Skal bli så herlig å få konsentrert seg skikkelig om julegavene og julen i seg selv! Har ti julegaver igjen å kjøpe, så jeg trenger tiden kan du si... Men det er jo bare koselig å kjøpe julegaver, så lenge det ikke blir stress. Forresten så hadde mamma vært på en delikatesse-butikk elns i dag, så hun kom hjem med Starbucks-Frappuccino! Har faktisk aldri smakt det, selv om jeg har vært i London. Mamma og pappa spurte til og med om jeg ville ha en kaffe-drikk når vi stod inne på Starbucks, men dum så jeg var, sa jeg nei. Hadde så vidt hørt om Frappuccino da, men alikevell.
Hva skal du gjøre i dag?
Har du smakt denne typen Frapuccino?

-Maviie

 

jeg vil stå på skøyter!

Hei!

Jeg og Tonje sov hos Dorthea i natt, noe som var veldig koselig(kommer kanskje bilder senere). Våknet i tolv tida, og i to-tida(?) var jeg i selskap. Var knapt en time i selskapet, før jeg dro for å se på en danse-forestilling. Og deretter dro jeg til mormor og morfar, hvor jeg sitter nå. Hadde egentlig veldig lyst til å stå på skøyter i dag, men det ble ikke tid til det... Regner nå med at isen ikke smelter med det første, så jeg tror nok ikke at jeg trenger å være redd for å ikke få stått på skøyter. Dette ble et veldig "ramse opp alt jeg har gjort i dag"-innlegg, men, men...Hva har du gjort i dag?
Er det skøyte-is der du bor, isåfall har du stått på skøyter?

-Maviie

4.desember

God morgen solstråler!

Ble vekket i dag av at jeg hørte at noen så på Månetoppen på dataen(som er rett utenfor rommet mitt), så da var det vell bare å stå opp...? Det er så og si det som skjer hver enste helg, noen av søsknene min(som regel duste-broren min) som spiller musikk på full guffe på dataen, slik at jeg våkner, får for lite søvn, nesten ikke greier å stå opp om morgenen, og dermed kommer (nesten) for sent på skolen-.-  Har spist en utrolig sunn frokost i dag om jeg skal si det selv(eller ikke). Men som mamma sa, i dag blir det "restefrokost". Nå sitter jeg bare og venter på at Tonje og Mari skal stå opp, slik at vi kan finne på noe. 
æsj, så utrolig ekkelt ut egentlig..... men det var godt da!

Sorry for veldig random innlegg, ehe...

Hva skal dere i dag?

-Maviie

 

hjemmedag

Hei!

I dag fikk jeg gå hjem i tredje time pga. av at noen skulle ha praktisk prøve, mens de som ikke skulle ha praktisk prøve skulle gå hjem å lage middag, bake el. Så jeg startet med å gå på butikken, og etter det har det bare vært deig, ovn, grytekluter osv. Føler jeg har bakt utrolig mye, men jeg har bare bakt pepperkaker(med kjøpedeig), pizzasnurrer og nå står det ei karamellkake i ovnen. Har egentlig vært en dritt-dag. Så til alle dere der ute, hjemmedag er ikke kjekt! Ja, da har dere egentlig fått høre om min spennende dag... Håper at dagen min blir reddet når jeg skal på besøk til Tonje, hvor også Mari og Siri er, senere♥ Trenger virkelig å komme meg ut av huset, tror jeg...? Også bare for å vise dere litt av min innholdsrike dag slenger jeg med noen bilder:


Elsker når det kommer sånne jule-ting på kartonger!


Det blir litt rot når jeg har bakt kan du si.... Og dette er bare ja, sånn ca. en fjerdedel av alt rotet , hehe....Forresten så må jeg bare vise dere det nye juleantrekket til lillebroren min:


Så, hva har dere gjort i dag?

-Maviie

  

my wishlist for christmas 2010

Hei!

Tenkte at jeg skulle dele ønskelisten min med dere.


Wedges


Macbook Pro


Speilrefleks


Iphone 4


Abonnement på Topp

Ønsker meg også klær, sminke, tilbehør og lignende.

Hva ønsker du deg til jul?
Ønsker vi oss noe av det samme?

-Maviie

kake-baking og julesanger

Hei!

I går var jeg og familien min som sagt hos en venne-familie og lagde pepperkaker og kakemenn. Elsker å bake julekaker, blir ordentlig i julestemning da! Det er alltid like godt å smake på den første hjemmebakte kakemannen og den første hjemmebakte pepperkaken på lenge. Gleder meg noe syyyyyyykt til jul nå!


 

Vi har også pyntet litt til jul/advent hjemme:


Ett-tallet er for første søndag i advent, og oppi lå det en liten gave til den minste lillebroren min. Og en av de tre neste søndagene kommer det til å ligge en gave til meg oppi en annen pose.


Har du begynnt å bake til jul?

-Maviie

lalala, spillspillspill

Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, eller egentlig så har jeg gjort en del, men jeg har ikke forlatt huset etter at jeg kom hjem fra skolen, så det føles som om  jeg ikke har gjort noe. En av tingene jeg har gjort er å øvd til "gitar-prøve" i morgen. CamillaKaroline, Rebecca og jeg skal spille og synge "Seasons in the sun" og "Se min kjole". Tipper at det kommer til å gå helt greit, får kanskje 5 hvis jeg er heldig! Men det får gå som det går!
mini-gitar(som faktisk så ganske stor ut på dette bildet) ♥Men nå må jeg stikke til mormor og morfar, snakkes!

Hva har du gjort i dag?

-Maviie

eyeslipsface

Hei!

I går var jeg inne på ELF og klikket meg hjem en del sminke, greier nesten ikke å vente til det ligger i postkassen min(eller det er vell egentlig en sånn lapp som sier at man har fått en pakke som man må hente på postkontoret, eller? noen som vet?). Tror det skulle komme den 29-30 november elns. Har hørt at de fleste er fornøyd når vi har bestilit derfra, så håper jeg også blir det!

IvoryRosy Beige Concealer BrushFoundation BrushClearBrush ShampooSun KissedMineral Infused Face PrimerIvory

Alt dette for bare 26 pund(ca. 260 NOK)!

Har du bestilt sminke fra ELF før?

-Maviie

barnevakt

Hei!

Nå sitter jeg og Dorthea og spiser pizza, ser på tv og er på dataen. Eller vi skal snart begynne på skolearbeid -.- Har også vært på shopping med Dorthea, Ingvild og Violet, innkjøp kommer senere. Skulle vell egentlig bare gi litt lyd fra meg nå, så sorry for crappy innlegg. Og til et  crappy innlegg så må vi jo selvfølgelig ha....
...webcam-bilder♥

Hva gjør dere i kveld?

-Maviie

new wintershoes

Hei!

I går kveld kom pappa hjem fra London, og gjett hva han hadde kjøpt til meg; tre par vintersko, to blader og et par mary-jane crogs! Eller det var vell egentig jeg som så på nettet og bestemte hvilke sko jeg ville ha da. Skulle egentlig bare få to par, men siden jeg glemte å si hvike av dem jeg ville ha, og siden de var så billige, fikk jeg tre. Liker alle veldig godt, er jo nesten som å ha på seg tøfler!

Hva synes du skoene?
Har du kjøpt deg dine vintersko?

-Maviie

 

årrh, gi meg jul!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hei!

Ååååå, jeg er så sugen på jul nå, og snø og pepperkaker og julebrus og julefilmer og julesanger og julemat og julepynta hus og julegodteri og julegaver og ja egentlig alt som har med jul å gjøre! Gleder meg noe sykt til jul! Det er rart det at når det er sommer så gleder jeg ikke til jul i det hele tatt og vil egentlig at det skal være sommer for alltid, men når jula nærmer seg gleder meg noe sykt. Skal bli deilig når julestemninga kommer, og enda bedre når julaften kommer♥ Også bare for å få dere og meg selv i litt julestemning, og før å overbevise de som mot all formodning ikke skulle like jula, om at jula er en herlig tid legger jeg ut litt bilder og julesanger.

O holy night- Esmee Denters

Last Christmas-Wham!

All i want for Christmas-Mariah Carey

 

 The Dark Intrigues Me ...This world is sick SICK so kiss me quicksting me sweetlyMiniature Cookies | CMYBaconlove each dayKaleidoscope Eyes - I want to wear this for Christmas :)An Angels Revenge ?mademoiselle ♡Little Reminders of LoveKawaii Wallpapers | The cutest desktop wallpapers EVER!Tumblrfight off your demons

Gleder du deg til julen?
Hva liker du best med julen?

-Maviie

prøver, proskjekter og annet skolearbeid&lt;3333333

Hei!

Sorry for at jeg ikke blogget i går, men vi hadde fri så mamma tvang meg til å jobbe med skolearbeid-.- Men i dag blogger jeg ihvertfall! Forresten så lurer jeg på en ting; Vil dere ha noen bilder av lillebroren min(babyen altså) ? Ellers så hadde jeg naturfags-prøve i dag, noe jeg føler på meg at gikk rett i dass. Forventer en 3-4, hvis jeg hadde fått en femmer så hadde jeg blitt helt syyyyyyyyykt overraska og glad, men som sagt så tviler jeg sterkt på at det skjer. Blir fornøyd med en firer. Det er utrolig hvor mye prøver vi har i tide fremover! VI er jo såvidt ferdig med høst-prøvene, også begynner jule-prøvene. Og midt oppi alle prøvene så får vi ny kontaktlærer. Ikke det at han ikke virket kjekk, men det blir jo alltid litt styr med å forandre måten vi har timene på til hvordan han pleier å undervise liksom, hvis dere skjønner? Men nå ble det litt mye skolesnakk her. Kan vell heller fortelle kort hva jeg gjorde på søndag og mandag. Søndag var en ordentlig daffedag for min del, hater sånne dager. Jeg føler meg liksom så slapp. Heldigvis så fikk jeg kommt meg litt ut på kvelden, da dro jeg på filmkveld hos Ema♥ Husker ikke hva filmen vi så skolearhet, men den var ihvertfall veldig kjekk!
Bildene er tatt fra Solveig.

Har du mange prøver for tiden?

-Maviie 

grafitti nails

Hei!

Jeg fortalte jo at jeg og Dorthea var litt igjen etter bursdagen til Karoline i går, og at vi lakket neglene våre med "graffiti nails". Så for å holde det jeg lovet legger jeg ut bilder av hvordan det ble;
Fås kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk, for 79 kr.

Hva synes du?
Har du prøvd den?

-Maviie

åååååååååå

EDIT: fikk det til alikevell. Headeren vil ikke vises, noen som kan hjelpe meg?-Maviie

birthday-partyyyy

Hei!

Jeg var jo som sagt i bursdag til Karoline i dag. Vi var åtte stykker, og koste oss veldig med pizza, film, muffins, kake, snop, brus og chips! Tok en del bilder kan du si... 167 elns... tar alltid bilder hvis jeg blir litt rastløs, og det blir jeg lett når jeg ser på tv. Etter at swelskapet var slutt ble jeg og Dorthea var igjen en liten stund etter at selskapet var ferdig, så vi spurte om vi kunne prøve "Grafitti-nails"-neglelakken til Karoline. Ble veldig tøft! Bilder av det kommer i morgen.


Søtingane♥

haha, de er jo litt søte da♥

Bursdagsbarnet Karoline (trykk på navnet for å komme til bloggen hennes.) ♥ 

Sorry for uklart bilde, men jeg måtte bare ha det med siden jeg var så nydelig! eller ikke....

En kjempekjekk bursdag!

Hva synes du om bildene?
Har du vært i bursdag i det siste?

-Maviie

øve, øve, øve....

Sorry for null blogging i dag, har prøve i mat og helse i morgen, så da er det øving. Er sikkert på tide å begynne å øve nå...

Hei! Typisk... Jeg stresset skikkelig med å komme meg til skolen(for å ha foreldremøte), også finner

518939-1-1289323081469.jpg
Hei! Typisk... Jeg stresset skikkelig med å komme meg til skolen(for å ha foreldremøte), også finner jeg ut nå at jeg har komt 40 min. før jeg skulle, så nå sitter jeg her og loner i kantina på skolen. Kanskje jeg ska gå å se på venninnene mine mens de er på zumba? Vi snakkes ihvertfall!

creamy nude

Hei!

I går kveld lakkerte jeg neglene mine med en farge jeg ikke en gang visste at jeg hadde. Men som jeg har funnet ut at jeg liker veldig godt! Greier ikke helt å se hvilken farge det er. Det er liksom en blanding mellom rosa, besje, brun og rosa.


Isadora Perfect nail polish 46 creamy nude

Hva synes du om neglelakken?
Har du denne neglelakken?

-Maviie
arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits