LET'S JUST PUT ON SHORTS AND BIKINI, AND PRETEND IT'S SUMMER

Bestis og jeg var ute og lekte at det var sommer for to uker siden. Dagen etter ble det faktisk sommer, men nå er den borte. Av og på, av og på. For noe drit. Er sommeren av eller på hos deg? Hva synes du om bildene?

DANDELIONS ON A SUMMERDAYTok disse bildene på tirsdag da Rebecca og Emilie(på bildene) var hos meg og grillet. Det var faktisk overraskende varmt, så vi måtte jo selvfølgelig benytte sjangsen til å ha på oss shorts og gå med bare ben i gresset. ikke har jeg blitt forkjølet heller, så det er jo supert. Kommer flere bilder fra den samme shooten senere. Gleder meg til å ta masse sol,sommerogvenne-bilder i tiden fremover. I dag skal jeg ihvertfall sørge for at jeg er klar for sommeren med å dra på bikinishopping med Ema, i og med at jeg har ingen bikinier som passer meg. Hva synes du om bildene?

PANCAKES AND PASTELS++
veske fra whyred fjær-hårpynt fra et blad pumps fra YSL mokkasinene og solbrillene er secondhand

I dag har jeg spist pannekaker, og tatt litt bilder. Tar nesten aldri bilder lenger, litt rart egentlig i og med at jeg tok bilder hele tiden før. Tror jeg skal prøve og bli flinkere til det.. Så blir det jo sikkert mer blogging også. Kom forresten i litt "blogghumør" i dag, så får håpe det varer lenge! Grunnen til at det ikke er noen bilder av meg er forresten at jeg har gått sminkeløs i ulltrøye og treningstights i hele dag. Ikke særlig vakkert nei. Hva synes dere om bildene? Og slike innlegg som dette?

DIP DYE
ph_privat
Nå skal jeg på noe møtegreier i kirka, snakkes! Hva synes du?

CAFEEN RETT RUNDT HJØRNET

ph_me
I går åpnet det en hjemme-café rett rundt hjørnet her hvor jeg bor, og i dag tok Emilie, Dorthea, lillesøsteren min og jeg, turen bort dit. Det er to jenter som er et år yngre enn meg som driver den, og det var utrolig søtt der! Jeg skal definitivt tilbake. Dyrt var det heller ikke, betalte 33kr for 2 glass saft, en popcake, en oreocupcake og en marengs. Hvis det er noen som er interreserte i å vite adressen(av dere som bor i Haugesund), så kan jeg sende den til dere på mail elns, bare gi beskjed i kommentarfeltet. Har du vært der?

FALLSHOOTph_Maren Pernille modell_meg
Hva synes du om bildene?

WINERED LIPS AND PHOTOSHOOT
ph_me
Skal mest sannsynlig ha fotoshoot med Maren Pernille i morgen, gleder meg massemasse! Trenger både ny header og nytt profilbilde, så får håpe det blir noen brukbare bilder(noe det alltid blir når MP er fotograf, hun er rååflink) Det blir en høstshoot, så jeg tenkte at jeg skulle gå for sånne lilla/vinrøde lepper som jeg har på bildene over, om jeg kledde det? Greier ikke helt å bestemme meg hva jeg selv synes, haha.Hva synes du om bildene? Burde jeg gå for lilla/vinrøde lepper?

PHOTODIARY-SPAIN 2011#3ph_privat

Var forresten noen som ville ha oppskriften på cupcakes-toppingen fra dette innlegget, den finner dere her.(smørkrem-oppskriften) I oppskriften står det at du bare skal mikse den i til alt er ordentlig mikset sammen, men jeg vil anbefale å gjøre det lengst mulig. Sist gang lot jeg den mikse i 40 minutter, og den ble utrooolig god, så luftlig liksom. Så; jo lenger du mikser-jo bedre!

PHOTODIARY-SPAIN 2001#2

PHOTODIARY-SPAIN 2011ph_private

SWEET AS SUGAR

Image and video hosting by TinyPic
ph_me
Lagde cupcakes for Dorthea i går, brukte faktisk 40 minutter på å blande smørkremen, men den har aldri vært så god og luftig! Hva synes dere om cupcakesene og bildene?

HELLO AND GOODBYE


Stikker på skolen nå, vi snakkes! Hva synes dere om bildene?

STAR TEXTURE
Fikk dessverre ikke blogget i går, siden jeg satt barnevakt. Begynner på solen igjen i morgen forresten.. Uff, sommerferien har gått så altfor fort. Men på den annen side, så er det bare 27 dager til jeg først reiser til Oslo på klassetur, så sover en natt på flyplass-hotellet, og så drar til Spania med Dortheabestie neste morgen!!! Gleder meg grenseløst. 15 netter i sydenland..♥ Hva synes dere forresten om bildene?

COLORBLOCKING


ph_Dorthea redigering_Maren Pernille

Hva synes du om bildene?

MAKE LOVE AND EAT WATERMELON
ph_me
Kommer nok flere bilder i denne "serien", måtte bare kjappe meg å redigere noen slik at jeg hadde bilder til dette innlegget.. Men nå må jeg forsette å ordne meg, skal nemlig være med Siri på hytta hennes hytte sammen med noen andre jenter! Blir kooos♥

Regner med at de fleste har skjønnt at jeg tok en pause pga. terrorsaken, følte ikke det ble rett å drive med min "type" blogging rett etter noe så forferdelig hadde skjedd.. Jeg kommer heller ikke til å skrive noen innlegg om, noe som ikke betyr at jeg ikke bryr meg, er egentlig veldig engasjert i denne saken. Men innlegget ville mest sannsynlig inneholdt utallige mengder med banneord, og dere ville nok trodd at jeg var helt gal. Så jeg skal spare dere for det!

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT
ph_me
Nå legger jeg meg etter en fin dag. Vi snakkes i morgen♥

finally it's summertime#2


god morgen!


ph_me
I dag blir det bursdag til mitt søtesøte søskenbarn! Kommer sikkert til å ta litt bilder med ett annet søskenbarn, så da deler jeg sikkert de med dere når jeg kommer hjem. Nå må jeg vel snart kle meg, så vi snakkes!

finally it's summertime
_privat

keep your chin up


canon eos 450d+18-200mm av meg

happy meal

my secret place pt.2


Hvilket bilde likte du best? og hvorfor?

my secret place


Hva synes dere?

when life gives you lemons...


...make limonade

Ok. Flaut at jeg legger ut dette bildet. Men tenkte bare at jeg burde oppdatere dere før jeg drar på hyttetur. Ja, så vet dere det. Hva skal dere i helgen da?

dagen i går
_privat
Øvde til mattetentamen sammen med Em i går. Og når vi var ferdige gikk vi ut for å lage løvetannkrans, eller rettere sagt Em lagde løvetannskrans mens jeg tok bilder.

france #3france #2
tøft, eller hva?


belive


_canon eos 450d

bytur i bilder
_canon eos 450d, bildene er ikke redigert fordi; god natt♥ skråstrek jeg orker/gidder ikke

peace'n love


//foto meg kamera canon eos 450d

abracadabra

good night

photoshoot


dorullen miiin!Cleopatra og engelen min♥og gansteren min!


Hva synes du om bildene?

yesterday I saw an angel


_tatt av Kristine med Canon eos 450d, modell: Emilie

Hva synes du om bildene?

glitter and glam


//foto meg kamera canon eos 450d


friends no mather what
//kamera canon eos 450d foto Kristine og meg

Jeg har forresten lagd meg en weheartit-bruker, så hvis du vil følge meg(noe jeg blir veldig glad for:-)) så kan du gjøre det her: www.weheartit.com/Maviie (linking funker ikke så du må kopiere linken for å gå innpå den.)

Hva synes du om bildene?

-Maviie

not in use...


//foto meg kamera canon eos 450d

Er hos farmor og farfar nå, så det blir bare bildeinnlegg....

Hva synes du om bildet?

-Maviie

i<3u


//foto meg kamera canon eos 450d

Nå stikker jeg til byen med mamma, og deretter er det ut å spise med jentene♥
Hva synes du om bildet?

-Maviie

a taste of summer


//foto meg kamera canon eos 450 d

Jeg.vil.ha.sommer.nå.

Hva synes du om bildet?

-Maviie

baby


//mammas blogg

Måtte bare vise dere dette bildet. Er ikke bare lillebroren min verdens søteste?

-Maviie
arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


imfancy
kammen
livingdoll
maeaa
mollyrustas
ourstylediary
stylezebra
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no
hits