JEG VIL HA SÅNN HÅR
bilder hentet fra http://tuulavintage.blogspot.com 
I går fikk jeg plutselig utrolig lyst til å klippe håret, sånn som på bildene over, rett av liksom. Når jeg går til frisøren så kommer jeg egentlig alltid hjem med noenlunde slik hår, men da har jeg syntes at det har vært alt for "englebarn"(tviler på at noen skjønner hva jeg mener med det, men pleier egentlig å bruke det ordet en del, haha). Men nå føler jeg at jeg er klar for å ha sånn hår og bli fornøyd med det også. Er liksom så lei av og bare ha det samme "gamle", helt rette, blonde håret. Skulle ønske jeg hadde turt å gjøre noe annet med det, men det gjør jeg dessverre ikke. Mens vi snakker om hår så må jeg bare si at jeg synes langt hår er veldig oppskrytt! "Alle", selv de som kler kort hår best/godt, driver liksom og sparer til langt hår, men jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor.. Har du halvlangt/kort og kler det, så slår det mye, selv langt hår. Håper at når vi nå har blitt ganske "gamle", og at når vi blir eldre, at flere innser at langt hår faktisk ikke er noe alle "skal" ha. Synes dere at jeg bør klippe meg slik? Synes dere også at langt hår er "oppskrytt"?


  7 kommentarer

Postet av: Em
du hadde sikkert vært kjempefin med det !
15.jan.2012, 19:02
Postet av:
Jeg føler du har litt sånn hår, jeg :) Men, haha ja, jeg føler også at det er litt "Englebarn"
15.jan.2012, 22:17
Postet av: Ema
du hadde vært kjempe fin med det!! synes du kler det meste da<3
17.jan.2012, 20:25
Postet av: Karoline
Enig! Jaa, klipp deg :))
19.jan.2012, 19:25
URL: http://karolinebrum.blogg.no
Postet av: Iris Taklo
Jeg skjønner hva du mener med "englebarn", hehe, men jeg syns det er det nye hot :D Og ja, jeg sparer til langt hår - ikke fordi alle jenter liksom burde/skal ha det, men fordi jeg har hatt kort hår i over 2 år, og savner å ha lengde på det, mer frihet til å ordne det på forskjellige måter osv osv. Og i tillegg til at jeg aldri har vært flink til å ta vare på håret mitt (det var først og fremst derfor jeg til slutt valgte å klippe det kort), og nå vet jeg hva håret mitt trenger, og målet mitt er å få langt, blondt hår, og rett avklipt :D Har heller aldri hatt blondt langt hår før, så det er på en måte et stort mål jeg har satt meg, haha. Menmen, smaken min kan forandre seg underveis, og plutselig kan jeg farge håret brunt og klippe det kort igjen, for alt jeg vet.
30.jan.2012, 08:26
URL: http://www.sushifashion.blogg.no
Postet av: Kamilla<3
HANNAAAAAAAA! BLOGGGGGGG!
01.feb.2012, 18:07
URL: http://Kammen.blogg.no
Postet av: Martine Næss Sorthe
SV: Hei Hanna! Jeg skal ta meg tid til å forklare i et enkelt innlegg om høyde og hvordan å tøre! Lover å få gjort det i løpet av morgendagen! :-)

Er forresten veldig betatt av utsenedet ditt! Absolutt nyyydelig! Og håret ditt er fantastisk. Hadde jeg vært deg ville jeg gjort det lysere med enten striper eller lysere i tuppene. Ah, du burde være stolt av det lange håret. Love and kisses!
05.feb.2012, 20:44
URL: http://martinesorthe.com

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.noarkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


blog
buys
d.i.y
fashion
inspiration
makeup&hair
music
my life
my room
outfits
pictures
recepies
trendspot
typography
videos
wants

lenker


fashionzebra
imfancy
kammen
livingdoll
mollyrustas
ourstylediary
tooyoung2care
wilderthanateenager

Image and video hosting by TinyPic

design av:


idawisth.blogg.no


hits